Πέταξαν έξω από το αεροπλάνο ζευγάρι μουσουλμάνων με φαιδρές δικαιολογίες (ΒΙΝΤΕΟ)

Loading...


Η , ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ Ο

Ευθέως για κατηγορεί την αεροπορική εταιρεία Delta ένα ζευγάρι Αμερικανο-Πακιστών το οποίο οδηγήθηκε κακήν κακώς εκτός αεροσκάφους πριν απογειωθεί πτήση της εταιρείας από το Παρίσι.

Εργαζόμενος της Delta, εξήγησε ότι ο πιλότος είχε αποφασίσει να τους ζητήσει να φύγουν καθως ένα από τα μέλη του πληρώματος είχε αισθανθεί «άβολα» με την παρουσία τους. Το ίδιο μέλος του πληρώματος φέρεται να είδε τον κ Αλί να κρύβει το τηλέφωνό του καθώς περπατούσε με, και επίσης ότι ο  Ali είχε εφίδρωση και έλεγε «Αλλάχ».

Oι Faisal Ali και Nazia Αλί περίμεναν για περίπου 45 λεπτά σε μια πτήση της Delta Air Lines στο Παρίσι, όπου βρέθηκαν για την 10η επέτειο του γάμου τους, για να πετάξουν πίσω στο Σινσινάτι του Οχάιο.

Ανακρίθηκαν από πράκτορα στο Παρίσι και στη στάση στο Λονδίνο και όταν ρώτησαν γιατί όλα αυτά πήραν την αφοπλιστική απάντηση: «Δεν έχετε κάνει τίποτα λάθος, δυστυχώς, αυτό είναι ο τρόπος που ο κόσμος λειτουργεί τώρα»

Το Συμβούλιο των Αμερικανο-ισλαμικών Σχέσεων έχει καταθέσει ένσταση κατά της αεροπορικής εταιρείας και υποστηρίζει ότι το ζευγάρι έχει υποστεί διακρίσεις