Μυστική επίσκεψη Ομπάμα στην Κύπρο;

Loading...


Η φωτογραφία –  ντοκουμέντο είναι του Προεδρικού Αεροσκάφους, Air Force One, το οποίο κύπριος φωτογράφος «συνέλαβε» με την φωτογραφική του μηχανή σε αεροδρόμιο του νησιού…

Τη στιγμή που ο Βλαντιμίρ Πούτιν φαίνεται να παίρνει όλο το χαρτί στην Κύπρο ο Μπάρακ Ομπάμα κάνει τη δική του κίνηση αφού εξι αμερικανικά αεροσκάφη, τα οποία είναι μέρος της αποστολής του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών Μπαράκ Ομπάμα που πραγματοποιεί επίσημη περιοδεία στη Μέση Ανατολή με πρώτο σταθμό το Ισραήλ, προσγειώθηκαν λίγο πριν τις δέκα το πρωί στο αεροδρόμιο Λάρνακας.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για το εφεδρικό αεροσκάφος της Air Force One της αμερικανικής αεροπορίας, που είναι το χαρακτηριστικό λευκό αεροσκάφος με την αμερικανική σημαία στο ουραίο πτερύγιο. Στην αποστολή περιλαμβάνονται ακόμα πέντε μεταγωγικά αεροσκάφη τα οποία θα βρίσκονται στο αεροδρόμιο Λάρνακας καθʼ όλη τη διάρκεια της επίσκεψης του Αμερικανού Προέδρου στο Ισραήλ. Στο αεροδρόμιο Λάρνακας έχουν ληφθεί διακριτικά μέτρα ασφαλείας.

Χαρακτηριστικό είναι οτι ο εκπρόσωπος Τύπου του αεροδρομίου όταν εκλήθη να σχολιάσει απάντησε: «ουδέν σχόλιο» τροφοδοτώντας τις φήμες για κινήσεις τακτικής από τους Αμερικάνους.

alt