Μαστίγωσε 23 παιδιά για το…τέλος του κόσμου

Loading...


Όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ράβδος…Αυτό μάλλον σκέφτηκαν στην Κίνα όπου έχει παραγίνει το κακό με το επερχόμενο…τέλος του κόσμου!

Έτσι οι αρχές συνέλαβαν 93 μέλη παραθρησκευτικής οργάνωσης  με την κατηγορία της διασποράς φημών περί του επικείμενου τέλους του κόσμου και ξεχωριστά συνέλαβαν έναν άνδρα, ο οποίος ξυλοκόπησε 23 παιδιά σε δημοτικό σχολείο, υπό «την ψυχολογική επήρεια» των προβλέψεων αυτών.
    Οι 93 άνθρωποι από επτά κινεζικές επαρχίες, μεταξύ των οποίων είναι μέλη του παραθρησκευτικού δόγματος του «Παντοδύναμου Θεού», συνελήφθησαν διότι «μοίραζαν φυλλάδια για την Αποκάλυψη και διέσπειραν φήμες», αναφέρουν κινεζικά ΜΜΕ. 
    
    Οσον αφορά στον προαναφερθέντα άνδρα που συνελήφθη ξεχωριστά τα κινεζικά ΜΜΕ αναφέρουν πως συνελήφθη από  την αστυνομία στην επαρχία Χενάν, ονομάζεται Μιν Γιονγκτζούν, και ξυλοκόπησε με μαστίγιο 23 μαθητές δημοτικού και μία γυναίκα, η κατοικία της οποίας βρισκόταν κοντά στο σχολείο.

    «Οι προκαταρκτικές έρευνες της αστυνομίας διαπίστωσαν πως ο Μιν, χρόνια επιληπτικός, βρισκόταν υπό τη σοβαρή ψυχολογική επίδραση της φημολογίας για το επικείμενο τέλος του κόσμου, που αναφέρεται στις αρχαίες προβλέψεις», προσθέτει το πρακτορείο. Ο Μιν συνελήφθη με την κατηγορία των υποψιών για την υπονόμευση της δημόσιας τάξης,