Ελληνορθόδοξοι υπερασπίζονται το Ναό της Αγίας Θέκλας (video)

Loading...


Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη αντεπίθεση του Στρατού για να εκδιώξει τους ισλαμιστές που κατέλαβαν την χριστιανική πόλη Μααλούλα στα βόρεια της Δαμασκού.

Οι συγκρούσεις ξεκίνησαν όταν οι τρομοκράτες της Αλ-Νούσρα επιτέθηκαν σε ένα σημείο ελέγχου στα περίχωρα της πόλης. Φαίνεται ότι η πόλη έχει ανακαταληφθεί στο μεγαλύτερο μέρος της Πολλά άρματα μάχης Τ-72 και ΤΟΜΑ ΒΜΡ-1 έχουν μεταφερθεί στην περιοχή. Οι ισλαμιστές τρομοκράτες της αλ Κάιντα έχουν οχυρωθεί σε έναν βράχο που υπέρκειται της πόλης και για την αντιμετώπισή τους ο Στρατός έχει επιστρατεύσει αυτοκινούμενα αντιαεροπορικά ZSU-23-4 που “γαζώνουν¨την κορφή του βράχου…

Επίσημη κυβερνητική πηγή δήλωσε στο πρακτορείο SANA ότι ο τρομοκράτης ηγέτης ισλαμιστής Mostafa Kahala, και ο Abo Hadeel, ηγέτης του τάγματος ισλαμιστών… of “al-Farouq” εξοντώθηκαν από τις κυβερνητικές δυνάμεις. Ομάδες της Ελληνορθόδοξης πολιτοφυλακής μάχονται ακόμα μέσα στην πόλη, αλλά οι ισλαμιστές είναι εξοπλισμένοι με σύγχρονα αμερικανικά και γαλλικά αντιαρματικά όπλα.

Δύο ομάδες, περίπου 30 Ελληνορθόδοξοι πολεμούν και προσπάθούν να αποτρέψουν την κατάληψη του ναού της Αγίας Θέκλας από τους ισλαμιστές τρομοκράτες.

Ο Θεός να τους δίνει καθαρό στόχο…

{youtube}4LcysndedgY{/youtube}