ΑΜΒΟΥΡΓΟ: Μουσουλμάνος μαθητής προκάλεσε πανικό σε σχολείο

Loading...


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΕ

Ένα απίστευτο περιστατικό με πρωταγωνιστή έναν σε σχολείο του Αμβούργου έγινε η αιτία να καταστραφεί η  των μαθητών.

Πρόσφατα, στο σχολείο Kurt-Tucholsky School του Αμβούργου, κατά την διάρκεια της τελετής αποφοίτησης, μια εκπαιδευτικός έδωσε το χέρι σε μουσουλμάνο μαθητή για να τον συγχαρεί που είχε περάσει με επιτυχία τις εξετάσεις.

Όμως, προς έκπληξη όλων, ο μαθητής αντί να δώσει το χέρι του πρότεινε στην εκπαιδευτικό τον καλυμμένο καρπό του και της ζήτησε να της μιλήσει ιδιαιτέρως. Το νεαρό αγόρι εξήγησε στην γυναίκα ότι δεν έχει πρόθεση να την προσβάλλει, αλλά η θρησκεία του απαγορεύει την επαφή με γυναίκες που δεν ανήκουν στα μέλη της οικογένειάς του.

Το παραπάνω περιστατικό, ίσως να μην έπαιρνε διαστάσεις, αν στην συνέχεια ο μουσουλμάνος μαθητής δεν έκανε το ίδιο και με την διευθύντρια του σχολείου Andrea Lüdtke.

Πέντε εκπαιδευτικοί ζήτησαν από την Lüdtke να διώξει τον μαθητή από την τελετή αποφοίτησης και όταν εκείνη αρνήθηκε δημιουργήθηκε ένταση και οι εκπαιδευτικοί αποφάσισαν να μποϊκοτάρουν την τελετή με την αποχώρησή τους από την αίθουσα.

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα Hamburg Morning Post, η τελετή στην ουσία καταστράφηκε αφού εκπαιδευτικοί και μαθητές ασχολήθηκαν με την συμπεριφορά του μαθητή και είχαν έντονες διαφωνίες για το συμβάν.

Η διευθύντρια από την πλευρά της με συνέντευξη στην ίδια εφημερίδα υποστήριξε ότι πρόκειται για έναν ενθουσιώδη μαθητή με εξαιρετική απόδοση στις θεολογικές σπουδές και τόνισε ότι ο μαθητής «δεν είναι σε καμία περίπτωση εξτρεμιστής».tilegrafima.gr