Όλο και περισσότεροι Γερμανοί επιλέγουν μοναστήρια αντί για τουριστικά θέρετρα για το καλοκαίρι

Loading...


Στη Γερμανία κερδίζει σε δημοτικότητα ένα διαφορετικό είδος διακοπών, το οποίο, σε αντίθεση με όσα προσφέρει ένα πολυτελές ξενοδοχείο, αυτό προσφέρει ησυχία και ηρεμία. 

Όλο και περισσότεροι Γερμανοί αρνούνται να επισκφθούν προορισμούς μαζικών διακοπών, τύπου «all inclusive», και επιλέγουν τη λύση του μοναστηριού σύμφωνα με το ραδιοφωνικό σταθμό Deutsche Welle.

Μεταξύ όσων επιλέγουν το μοναστήρι είναι μισθωτοί καλά αμοιβόμενοι και καταλαμβάνουν υψηλές θέσεις που σχετίζονται με την υψηλή πνευματική και ψυχολογική πίεση.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, για τους επισκέπτες σε ένα μοναστήρι δεν υπάρχει ειδικό πρόγραμμα. Ο καθένας μόνος του. Οι παρευρισκόμενοι μπορούν να απολάυσουν έναν περίπατο στο σκιερό κήπο του μοναστηριού, να παρακολουθήσουν τις λειτουργίες και να μιλήσουν με τις μοναχές ή τους μοναχούς. Όλα αυτά μαζί παρέχουν πολύτιμη βοήθεια για την επίτευξη της ειρήνης και της εσωτερικής αρμονίας.

Οι νέες τάσεις αυτές στην αναψυχή ασφαλω΄ς και δεν ε΄χουν περάσει απαρατήρητες από τους εκπροσώπους των τουριστικών επιχειρήσεων. Έχουν βάλει στα προγράμματά τους αντίστοιχες προσφορές και κρίνοντας από τον αριθμό των ερωτήσεων στο Διαδίκτυο, η ζήτηση για «πνευματική» περιηγήση αυξάνεται.

 Ετικέτες