Ιράκ: Ομαδικές δολοφονίες από τους αντάρτες τζιχαντιστές – Φωτογραφίες που σοκάρουν

Loading...


Δεν σταματά η φρίκη στην κρίση του Ιράκ. Νέες φωτογραφίες απεικονίζουν τους ισλαμιστές αντάρτες του «Ισλαμικού Κράτους στο Ιράκ και στο Λεβάντε (ΙΚΙΛ)» να δολοφονούν μαζικά άοπλους ιρακινούς, την ώρα που ένα παγιδευμένο αυτοκίνητο με εκρηκτικά σκόρπισε το θάνατο στη Βαγδάτη. ΠΡΟΣΟΧΗ, οι εικόνες είναι πολύ σκληρές.

Οι τζιχαντιστές αντάρτες, που έχουν καταλάβει αρκετές πόλεις του Ιράκ και προελαύνουν προς τη Βαγδάτη, αφήνουν πίσω τους εκατοντάδες θύματα, κάνοντας… διαγωνισμό φρικαλεότητας.

Click4more: Ωμή κτηνωδία στο Ιράκ: Του έκοψαν το κεφάλι και το παρομοίωσαν με μπάλα του μουντιάλ Κι αν χθες προκάλεσαν αποτροπιασμό οι φωτογραφίες ενός ιρακινού αστυνομικού, τον οποίο αφού αποκεφάλισαν, παρομοίασαν το κεφάλι του με «μπάλα του μουντιάλ, φτιαγμένη από δέρμα», σήμερα προχώρησαν σε μαζικές δολοφονίες ιρακινών.
Φρίκη από τις ομαδικές δολοφονίες
Φρίκη από τις ομαδικές δολοφονίες
Οι αντάρτες του ΙΚΙΛ φόρτωναν σε μικρά φορτηγά τους ιρακινούς πριν τους αναγκάσουν να πέσουν στο έδαφος, έχοντας δεμένα τα χέρια τους πίσω από την πλάτη.

Οι φωτογραφίες κάνουν το γύρο του κόσμου και απεικονίζουν δεκάδες άοπλους ιρακινούς, ξαπλωμένους σε ένα χαντάκι και τους αδίστακτους τζιχαντιστές του ΙΚΙΛ από πάνω τους, να τους πυροβολούν στο κεφάλι.
Στυγνοί δολοφόνοι οι τζιχαντιστές αντάρτες
Στυγνοί δολοφόνοι οι τζιχαντιστές αντάρτες
Εν ψυχρώ πυροβολισμοί σε άοπλους ιρακινούς
Εν ψυχρώ πυροβολισμοί σε άοπλους ιρακινούς
Την ίδια ώρα, μία έκρηξη παγιδευμένου οχήματος σημειώθηκε στη Βαγδάτη, σκορπώντας το θάνατο κι αφήνοντας πίσω τουλάχιστον 10 νεκρούς και πολλούς τραυματίες, όπως ανακοίνωσαν ιατρικές πηγές.

Παρόλο που δεν υπάρχουν άμεσοι φόβοι για κατάληψη της Βαγδάτης, των 7 εκατομμυρίων κατοίκων, από τους ισλαμιστές μαχητές, η σημερινή επίθεση αυτοκτονίας εγείρει ερωτήματα και προκαλεί φόβο. Ετικέτες