Η CIA «τάϊζε» τους Ουκρανούς με αμφεταμίνες για να πολεμούν με σκληρότητα εναντίον των ρωσόφωνων

Loading...


Αποκαλύφθηκε τελικά ότι ευσταθούσαν οι φήμες για ταισμένους Ουκρανούς νεοναζί με αμφεταμίνες για να πολεμούν με σκληρότητα και δίχως φόβο εναντίον των ρωσόφωνων δυνάμεων Αυτοάμυνας στην Ουκρανία. Τα φορτία τα φέρνει η ίδια η CIA

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ρωσικού ειδησεογραφικού πρακτορείου Regnum, απεκαλύφθη μυστική επιχείρηση στην Ουκρανία , η οποία διεξήχθη από την CIA πριν από λίγες ημέρες.

Στις 11 Μαΐου 2014, στο αεροδρόμιο του Κιέβου, κάτω από δρακόντεια μέτρα και άκρα μυστικότητα, κατέφθασε ειδική ομάδα της CIA , η οποία συναντήθηκε με εκπροσώπους των ουκρανικών δομών εξουσίας , και όχι τακτικούς υπάλληλους του αεροδρομίου .

Η εμπιστευτικότητα της πτήσης κατέστη σαφές , αφού και οι δύο πλευρές εκφόρτωσαν εμπορευματοκιβώτια με τοξικές ουσίες όπου στην συσκευασία αναγράφονταν η λέξη «ampheta» . Είναι γνωστό ότι οι άνδρες που βρισκόντουσαν επί του σκάφους και βοήθησαν στην εκφόρτωση ήταν , του «δεξιού τομέα», καθώς και 70 μέλη της πολωνικής ιδιωτικής στρατιωτικής εταιρείας «Asbsothajo».

Επιπλέον , τα αεροσκάφος εκφορτώθηκαν πυρομαχικά και εξελιγμένος στρατιωτικός εξοπλισμός , στρατιωτικές φόρμες και 500 πακέτα με την ένδειξη «ampheta», επισημασμένα ως δοχεία τοξικών ουσιών . Ιδιαίτερη προσοχή δίνεται στη μεταφορά αυτών των δοχείων που εμπεριείχαν τοξικές ουσίες και απαιτούσαν ιδιαίτερα αυστηρά μέτρα ασφαλείας .

Τα φορτία συνοδεύονταν απο τον αξιωματικό της CIA Richard Michael, κατευθυνθήκαν προς το Κίεβο. Τα ύποπτα κιβώτια αναχώρησαν χωρίς να έχουν επιθεωρηθεί από το κτίριο του αεροδρομίου στο zatonirovany .

Υπενθυμίζεται ότι στα μέσα Απριλίου, η εμπιστευτική επίσκεψη στο Κίεβο του διευθυντή της CIA , John Brennan , όπου κατόπιν ξεκίνησε η στρατιωτική επιχείρηση στο Slavyansk . Πηγές της ουκρανικής βουλής ( Verkhovna Rada) πιστεύουν ότι η απόφαση για την «ειδική αποστολή» έγινε μετά από συνεννόηση με τον διευθυντή της CIA . Και τον Απρίλιο 21-22 Κίεβο επισκέφθηκε επίσημα αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Τζόζεφ Μπάιντεν.

Στο Κίεβο , συναντήθηκε με τον Πρόεδρος της Ουκρανίας Oleksandr Turchynov και τον Πρωθυπουργό Arseniy Yatsenyuk , καθώς επίσης και συναντήθηκε με τους αρχηγούς των παρατάξεων στην ουκρανική βουλή . Μιλώντας στο κοινοβούλιο , ο Μπάιντεν δήλωσε ότι η Ουάσινγκτον στηρίζει τις ουκρανικές αρχές για την αντιμετώπιση των « ταπεινωτικών απειλών», αναφερόμενος προφανώς στη Ρωσία .
 Ετικέτες