Ουαι Φαρισαίε Καμμένε σε ψέκασαν με ανοχή στον πόλεμο κατά της Εκκλησίας

Loading...


ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙ ΠΙΑ ΤΟΥΣ Ο -ΤΕΡΜΑ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ

Από πότε οι αριστεροί κυβερνώντες «» με τόση απάθεια για τα θρησκευτικά και εκκλησιαστικά ζητήματα και ανοχή στον εν εξελίξει πόλεμο κατά της Εκκλησίας τον συγκυβερνώντα ;  Από την αρχή θα απαντήσει κανείς…. Ο υπουργός Άμυνας που διερρήγνυε τα ιμάτιά του προεκλογικά πως θα προστατεύσει την Ορθοδοξία από την ψευτοπροοδευτική λαίλαπα έχει ρίξει λευκή πετσέτα επιτρέποντας στους «όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω» της εξουσίας να αλλοιώνουν συνειδητά και κατ΄εξακολούθησιν το εθνικό και θρησκευτικό πνεύμα του Έλληνα! Τελευταίο παράδειγμα όσα συνέβησαν με το μάθημα των Θρησκευτικών στη Βουλή…

Όσοι ψήφισαν τους Ανεξάρτητους Έλληνες με έναν και μοναδικό σκοπό, που δεν ήταν άλλος από το να συγκρατήσει τη λαίλαπα του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί πολιτική εμπειρία δεν είχαν για να τους εμπιστευτεί ο λαός, περίμεναν να αντιδράσει κάποιος από την παρέα του Πάνου ή ο ίδιος ο υπουργός στην ανερυθρίαστη ομιλία του υπ. Παιδείας με την οποία κατάργησε το μάθημα των Θρησκευτικών στα σχολεία υπό την μορφή που το ξέραμε. 

Φευ! Έλαμψαν δια της απουσίας τους οι ΑΝΕΛ… Ποιον κοροϊδεύεις Φαρισαίε Καμμένο φέρνοντας εικόνες για προσκύνημα στο υπουργείο Άμυνας τη στιγμή που περνούν τόσα αντιεκκλησιαστικά νομοθετήματα από την κυβέρνηση που συμμετέχεις; 

Μόνο για το τέμενος αντιτάχθηκαν οι ΑΝΕΛ και πάλι εκ του ασφαλούς αφού ήξεραν πως δεν θα ιδρώσει το αυτί της κυβέρνησης αφού τη ρύθμιση ψήφισαν όλοι οι υπόλοιποι, άρα ο Καμμένος (μαζί με τη Χρυσή Αυγή που επίσης καταψήφισε) θα φανεί υπερασπιστής των Χριστιανών! 

Ντροπή και αίσχος! Όλα για την καρέκλα πια;; 

Σαν άλλο επίλογο του αφιερώνουμε τους λόγους του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου για τους πολιτικούς άρχοντες: 

«Όταν οι άρχοντες στερούνται της πολιτικής αρετής και δεν ελέγχονται, τότε καθίστανται οι ίδιοι πρόξενοι ανωμαλίας και κοινωνικής καταστροφής. Όταν οι άρχοντες είναι ηθικά ασθενείς, τότε και ο λαός τους μιμείται στο κακό και στο άδικο. Γιατί, όταν το κεφάλι δεν είναι υγιές, πώς είναι δυνατόν να παραμένει εύρωστο το υπόλοιπο σώμα; Πρόσεξε λοιπόν, άρχοντα, πόση ανωμαλία μπορείς να προκαλέσεις με την ανεντιμότητά σου στην κοινωνία».