Ο Τραμπ υπέγραψε διάταγμα εναντίον των εκτρώσεων

Loading...


Του Γιώργου Θεοχάρη

Πριν λίγες μέρες όλα τα κατευθυνόμενα διεθνή και εγχώρια ΜΜΕ πρόβαλαν ομοθυμαδόν τις διαδηλώσεις των , που γίνονταν παγκοσμίως με αφορμή την ορκωμοσία .

Ποιος όμως είναι ο λόγος που οι γυναίκες αυτές διαδήλωναν εναντίον του νέου Αμερικανού Προέδρου;
Μεταξύ των άλλων, ήθελαν να υπερασπιστούν το δήθεν «δικαίωμά» τους να δολοφονούν ανυπεράσπιστα μικρά παιδιά, όταν ακόμη βρίσκονται στην κοιλιά της μάνας τους.

Το «δικαίωμα» αυτό κινδυνεύει με την εκλογή του Τραμπ, ο οποίος έδειξε αμέσως τις προθέσεις του.
Πράγματι ο νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ υπέγραψε διάταγμα, με το οποίο παγώνουν οι προσλήψεις σε ομοσπονδιακό επίπεδο και οδηγία που απαγορεύει την ομοσπονδιακή χρηματοδότηση σε διεθνείς, μη κυβερνητικές οργανώσεις οι οποίες τάσσονται υπέρ των .

Έτσι ο Πρόεδρος τολμά να τα βάλει με τις επαίσχυντες αμερικανικές οργανώσεις που διαπράττουν κάθε χρόνο στις ΗΠΑ τις γενκτονίες μικρών παιδιών, οι οποίες κατ’ ευφημισμόν έχουν το όνομα «οργανώσεις οικογενειακού προγραμματισμού» (η Δύση είναι πάντοτε ικανότατη στο να βρίσκει έξυπνες ονομασίες για να κρύψει τα χειρότερα εγκλήματα) και εκείνες που προασπίζονται τα δήθεν «δικαιώματα» των γυναικών (δικαίωμα στο έγκλημα).

Διαβάστε εδώ:  Προσωπάρχης Τραμπ: Ιστορικές δηλώσεις για την Αγία Σοφιά στην Κωνσταντινούπολη

Στην Κυβέρνηση του κ. Τραμπ πολλοί αξιωματούχοι έχουν ταχθεί ανοιχτά εναντίον του «δικαιώματος» στον φόνο των εμβρύων.
Παρόμοιους περιορισμούς είχε επιβάλει για πρώτη φορά ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος Ρόναλντ Ρίγκαν, τη δεκαετία του 1980. Ο «Δημοκρατικός» Μπιλ Κλίντον κατήργησε τον περιορισμό στην ομοσπονδιακή χρηματοδότηση, όμως η απόφασή του ακυρώθηκε κατόπιν από τον Ρεπουμπλικανό Τζορτζ Μπους το νεότερο. Με τη σειρά του, ο Μπαράκ Ομπάμα ακύρωσε την ακύρωση του κ. Μπους και υποστήριξε ξανά τις δολοφονίες εμβρύων.