Κίνημα αγάπης η ποδηλατάδα Κων/πολη-Ηράκλειο για τα παιδιά με αναπηρία (ΦΩΤΟ)

Loading...


Όπου κι αν περάσουν οι πόλεις «ρίχνουν τα τείχη» τους για να υποδεχτούν τους της αλληλεγγύης… Μια προσπάθεια που ξεκίνησε σαν ένα όνειρο τρελό μα διόλου απατηλό εξελίσσεται σε κίνημα αγάπης! Η αποδοχή του είναι συγκινητική. Οι της Βορείου Ελλάδος έδωσαν τη θέση τους σε αυτές του θεσσαλικού κάμπου και ο ανταγωνισμός για την μεγαλύτερη αγκαλιά καλά κρατεί…

Ο εμπνευστής της κίνησης όπου βρεθεί και όπου σταθεί μιλάει για ένα άνευ προηγουμένου κίνημα αγάπης. Μια ανατριχιαστική επανάσταση εθελοντισμού και αλληλοβοήθειας για τα παιδιά με αναπηρία. 

Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή, Ξάνθη, Θεσσαλονίκη, Κατερίνη, Λάρισα, Τρίκαλα και σήμερα Καρδίτσα και Φάρσαλα ντυμένες στα γιορτινά τους υποδέχονται τους ποδηλάτες του wheeiling2help που μοιράζουν σε κάθε πόλη 5 αναπηρικά αμαξίδια!

Η καμπάνια που βρίσκεται σε εξέλιξη στο διαδίκτυο βρίσκεται στο 43% του αρχικού στόχου. Έχουν συγκεντρωθεί ήδη 8.200 ευρώ από τα 19.000.

ΜΠορείς να βοηθήσεις κι εσύ εδώ 

Αν για οποιονδήποτε λόγο δε μπορείτε να ολοκληρώσετε την κατάθεσή σας στην πλατφόρμα, υπάρχει και τραπεζικός λογαριασμός. Απλά θα πρέπει να στείλετε ένα μέιλ και στο el.chrysovergis@gmail.com το ονοματεπώνυμό σας και το ποσό της κατάθεσης.

Όνομα : Wheeling2help

Aριθμός Λογαριασμού : 0026. 0274.37.0201412163

ΙΒΑΝ : GR7002602740000370201412163

Τράπεζα : Eurobank EFG

Η παραμικρή βοήθεια είναι πολύτιμη…

Το ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ και το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ όπως και πέρυσι στηρίζουν έμπρακτα την προσπάθεια του wheeling2help, ενώ μέλος της συντακτικής ομάδας τους θα συνοδεύσει τους ποδηλάτες στο μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής.  

 tilegrafima.gr