Ιεράρχες και λαός στα ονομαστήρια του Ηγουμένου Εφραίμ- Αγρυπνία και Θ. Λειτουργία (ΦΩΤΟ)

Loading...


Στιγμιότυπα από την για την εορτή του Αγίου Εφραίμ του Σύρου στην . Τις κατανυκτικές στιγμές αποτύπωσε μοναδικά το AsceticExperience.com.

Επί τη εορτή του Αγίου Εφραίμ του Σύρου τελέσθηκε στην Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου πανηγυρική Αγρυπνία της οποίας προεξήρχε ο .

Στην αγρυπνία που τελέστηκε με βυζαντινή μεγαλοπρέπεια συμμετείχαν και ο , ο καθώς και ο Μητροπολίτης Αικατερίνμπουργκ κ. Κύριλλος.

Πλήθος κόσμου επίσης βρέθηκε στην Ιερά Μονή για να ευχηθεί στον Καθηγούμενο της Μονής, , χρόνια πολλά κι ευλογημένα και να τον τιμήσουν αφού την ίδια μέρα άγει τα ονομαστήριά του.

Πολλοί μάλιστα από τους επισκέπτες είναι πνευματικά του παιδιά τα οποία ήθελαν να βρεθούν εκείνη την ημέρα κοντά του.

Διαβάστε εδώ:  Η Ιμβριακή Ένωση τίμησε τον Γερ.Εφραίμ για την προσφορά της Μονής Βατοπαιδίου (ΦΩΤΟ)

Κατά τη διάρκεια του αγιορείτικου κεράσματος ο γέροντας Εφραίμ ευχαρίστησε τους παραβρισκόμενους για την παρουσία τους και ζήτησε στον κόσμο να προσεύχεται γι’αυτόν, ώστε να τον ενισχύει η Παναγία.

Την ίδια ώρα ευχόμενοι οι Αρχιερείς εξέφρασαν την αγάπη τους και τη στήριξη τους στο πρόσωπο του Γέροντα ενώ αναφέρθηκαν και στις δοκιμασίες του τελευταίου διαστήματος τις οποίες με τη βοήθεια της Παναγίας άντεξε και με την ενίσχυσή της παρακαλούν να ξεπεράσει.

Σήμερα τελέστηκε Θεία Λειουργία και ακολούθησε το αγιορείτικο κέρασμα στο Συνοδικό της Μονής.

Κράτα το

Κράτα το