Ιδρύεται σύλλογος φίλων της Ι. Μ. Κουτλουμουσίου- Δηλώσεις συμμετοχής

Loading...


Με την ευλογία και την έγκριση του και της Συνάξεως της , πρόκειται να ιδρυθεί της κοινοβιακής αυτής μονής με την επωνυμία «Η Φοβερά Προστασία».

Θα απαρτίζεται από ευλαβείς ορθοδόξους χριστιανούς που σέβονται και αγαπούν το Περιβόλι της Παναγίας και ιδιαίτερα το Κουτλουμούσι, προέρχονται από διάφορες κοινωνικές και επαγγελματικές τάξεις και κατοικούν κυρίως στην Αθήνα, αλλά και στη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα, τη Λάρισα, την Κόρινθο και άλλες περιοχές της Ελλάδος, ενώ υπάρχει ενδιαφέρον και από ομογενείς που ζουν κυρίως στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Σκοποί του Συλλόγου θα είναι η περαιτέρω σύσφιξη των πνευματικών δεσμών με το Άγιον Όρος και την Ιερά Μονή, η με κάθε τρόπο και με κάθε πρόσφορο μέσο στήριξη του έργου της Αδελφότητας και η διοργάνωση πνευματικών εκδηλώσεων σε όλη την ελληνική επικράτεια.

Η πρώτη ιδρυτική συνέλευση των μελών του θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 11 π.μ. στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (ΛΑΕΔ) Ρηγίλλης 1 στο κέντρο της Αθήνας. Όποιος επιθυμεί να συμμετάσχει παρακαλείται να επικοινωνήσει με τον υπεύθυνο συντονιστή στο τηλ. 6942061932.

Χορηγός επικοινωνίας: ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ