Παρουσιάζεται το έργο του Ιερομονάχου Βενέδικτου Αγιορείτη στα Ιωάννινα

Loading...


Στη Ζωσιμαία Παιδαγωγική Ακαδημία στα Ιωάννινα θα παρουσιαστεί την Κυριακή 30 Οκτωβρίου το «Μαξιμιανό Ταμείο» του Ιερομονάχου Βενέδικτου από τη Νέα Σκήτη της Μονής Αγίου Παύλου Αγίου Όρους.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της Μητρόπολης Ιωαννίνων:

Την Κυριακή, 30 τρέχοντος μηνός και ώρα 18.00΄, στην Αίθουσα «Αρχιεπισκόπου Σπυρίδωνος» της Ζωσιμαίας Παιδαγωγικής Ακαδημίας θα πραγματοποιηθεί η Τελετή παρουσιάσεως του Μαξιμιανού Ταμείου, έργο που εκπόνησε ο Οσιολογιώτατος Ιερομόναχος Βενέδικτος, από την Νέα Σκήτη της αγιορειτικής Μονής Αγίου Παύλου.

Διαβάστε εδώ:  Ο ερημίτης του Όρος Σινά πατέρας Μωυσής (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο πρόγραμμα της εκδηλώσεως, μετά την απόδοση Βυζαντινών ύμνων από την χορωδία της Κατσαρείου Σχολής, προβλέπεται προσφώνηση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ιωαννίνων κ. Μαξίμου, και, στη συνέχεια: α) δύο εισηγήσεις σχετικώς με τον βίο και την θεολογία του αγίου Μαξίμου του Ομολογητού, και β) η παρουσίαση του βιβλίου.

Λόγω του εξαιρετικού ενδιαφέροντος της εν λόγω εκδηλώσεως, σας πληροφορούμε ότι δεν θα γίνει την Κυριακή, 30 Οκτωβρίου, το εσπερινό κήρυγμα στον ναό του Αρχιμανδρείου, προκειμένου να μπορέσουν να την παρακολουθήσουν, όσο το δυνατόν περισσότεροι πιστοί.

ekdilosi-2 ekdilosi-1