Παρουσίαση βιβλίου για τον Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο – 12 χρόνια από την εκδημία του

Loading...


Η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος διοργανώνει εκδήλωση – παρουσίαση του νέου του Α, Ιεροκήρυκος, με τίτλο «, Μητροπολίτης Δημητριάδος & Αλμυρού, 1974-1998».

Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση: “Στην εν λόγω μελέτη ο συγγραφέας καταθέτει προσωπικές μαρτυρίες και εμπειρίες ιστορικές για το ποιός ήταν ο Μακαριστός Χριστόδουλος ως Ποιμενάρχης της Δημητριάδος. Φωτίζει την άγνωστη, στους πολλούς, περίοδο της διακονίας του στην Ιερά Μητρόπολή μας, την οποία ποίμανε για περισσότερα από εικοσιτέσσερα έτη και προσέφερε τα καλύτερα, ωριμότερα και πιο δυναμικά χρόνια της ζωής του, αφήνοντας ανεξίτηλα και ολοφάνερα τα ίχνη του στις καρδιές Κλήρου και λαού.

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 27 Ιανουαρίου, στις 7.00μ.μ., στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Βόλου.

Διαβάστε εδώ:  Ο μάγος και το βιβλίο της Σολομωνικής

Για το βιβλίο θα ομιλήσουν:

Α. Ο Δημοσιογράφος κ. Γεώργιος Παπαθανασόπουλος και

Β. Ο Πρωτ. Δημήτριος Κατούνης, Εφημέριος του Ιερού Ναού Αναλήψεως του Χριστού Βόλου και Δ/ντής της Σχολής Αγιογραφίας «Δια χειρός».

Την επομένη ημέρα, Τρίτη 28/1, στον Μητροπολιτικό μας Ναό, θα τελεστεί Θεία Λειτουργία και Μνημόσυνο του Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου, με την ευκαιρία της συμπληρώσεως 12 ετών από την εις Κύριον εκδημία του, προεξάρχοντος του Σεβ. Ποιμενάρχου μας κ. Ιγνατίου”.

 • Διαβάστε όλες τις ειδήσεις  και τα εκκλησιαστικά ΝΕΑ από το vimaorthodoxias.gr • Ορθοδοξία : Όλα τα ΝΕΑ για τις μητροπόλεις

  Επικαιρότητα ΕΔΩ 

  Εορτολόγιο : Γιορτή σήμερα - Όλες οι γιορτές

  Όλες οι προσευχές : Προσευχή 

   
 • tilegrafima.gr