Χριστουγεννιάτικη συναυλία τον Ι.Ν Προφήτη Ηλία Πυλαίας (ΦΩΤΟ)

Loading...


Μια μουσική πανδεσία επεφύλαξαν στους ενορίτες του Ιερού Ναού Αγίου Προφήτου Ηλιού Πυλαίας Θεσσαλονίκης περισσότερα από διακόσια παιδιά, τα οποία συμμετείχαν στην καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη συναυλία με τίτλο: «Δόξα εν υψίστοις Θεώ».

Στην επιτυχημένη αυτή διοργάνωση, η οποία κατ’ έτος πραγματοποιείται στον Ιερό Ναό, οι μικροί άγγελοι παρουσίασαν τραγούδια και κάλαντα από την Ελλάδα και τον κόσμο εισαγάγωντας όλους, μικρούς και μεγάλους, στα υψηλά πνευματικά νοήματα των ημερών.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν: η παιδική χορωδία του Ιερού Ναού Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου Θεσσαλονίκης υπό τη διεύθυνση της κ. Μαρίας – ‘Εμμας Μελιγκοπούλου, η παιδική χορωδία του Ελληνικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης υπό τη διεύθυνση της κ. Ειρήνης Μαραντίδου, η παιδική χορωδία του Ιερού Ναού Αγίου Προφήτου Ηλιού Πυλαίας Θεσσαλονίκης υπό τη διεύθυνση της κ. Ελεονώρας Καλαϊτσίδου και το προχορωδιακό παιδικό τμήμα του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη, το οποίο συνεργάζεται με την χορωδία της διοργανώτριας ενορίας, υπό τη διεύθυνση της ιδίας χοράρχου.

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε τη Χριστουγεννιάτικη αυτή γιορτή και καταχειροκρότησε τα παιδιά ενώ το παρών έδωσε και ο δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη κ. Ιγνάτιος Καϊτεζίδης.

Την εκδήλωση έκλεισε ο προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αρχιμ. Δημήτριος Τζιαφάς, ο οποίος εμφανώς συγκινημένος συνεχάρει τα παιδιά και τους συντελεστές της συναυλίας και μοίρασε αναμνηστικά δώρα στους χορωδούς και στους χοράρχες.

2012pil.jpg
2012pil1.jpg
2012pil2.jpg
2012pil3.jpg
2012pil4.jpg
2012pil5.jpg

 Ετικέτες