Φιλανθρωπική βραδιά από την Ι.Μ. Λευκάδος – Το ποσό που συγκεντρώθηκε (ΦΩΤΟ)

Loading...


Την Κυριακή, 3 Ιανουαρίου 2016 το βράδυ, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η ετήσια «Φιλανθρωπική Βραδιά» του Γηροκομείου της Ιεράς Μητροπόλεως Λευκάδος, με σκοπό την συγκέντρωση εσόδων για την συνέχιση της λειτουργίας του, αλλά και την ενίσχυση του συσσιτίου απόρων συμπολιτών μας που πραγματοποιεί καθημερινά.

Η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη, γεγονός που αποδεικνύει την αλληλεγγύη, την προσφορά, την αγάπη και το ενδιαφέρον της τοπικής κοινωνίας, στοιχεία χωρίς τα οποία είναι αδύνατο το έργο του Γηροκομείου. Και όταν αυτά τα συναισθήματα εκφράζονται σε εποχές με τέτοια οικονομική κρίση, είναι υποχρέωσή μας να εκφράσουμε τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη μας στην κοινωνία της Λευκάδας.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Σεβασμιώτατος Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Θεόφιλος καλωσορίζοντας και ευχαριστώντας τους παρευρισκομένους, τονίζοντας την αξία της προσφοράς, καθώς και την πορεία του έργου της ανακαίνισης και επέκτασης του Γηροκομείου που έχει δρομολογηθεί. Τόνισε την πολύ καλή συνεργασία μεταξύ της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και της Ιεράς Μητροπόλεως για την πραγματοποίηση του έργου και ευχαρίστησε τον περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κ. Θεόδωρο Γαλιατσάτο, καθώς και τον αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας κ. Θεόδωρο Χαλικιά για το ενδιαφέρον και τις συνεχείς ενέργειές τους να εντάξουν το έργο σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα. Ευχαρίστησε επίσης τον Βουλευτή Λευκάδας κ. Αθανάσιο Καββαδά, τον Δήμαρχο Λευκάδος κ. Κων/νο Δρακονταειδή και τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Σωτήριο Σκιαδαρέση για την αρωγή τους στο Ίδρυμα. Στη συνέχεια τίμησε για μια ακόμη φορά τον ιδιοκτήτη του κτήματος κ. Σπυρίδωνα Σκληρό για τη συνεχιζόμενη προσφορά του καθώς και την εταιρεία ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ για την προσφορά σε τρόφιμα και σε άλλα είδη. Την εταιρεία εκπροσώπησε ο κ. Κων/νος Διώτης, Δ/ντης του υποκαταστήματος Λευκάδας ο οποίος ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο και το Δ.Σ. του Ιδρύματος για την τιμή προς την εταιρεία, μεταφέροντας την επιθυμία της ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ για ακόμη καλύτερη συνεργασία και ενίσχυση του Ιδρύματος στο κοινωνικό έργο του στην τοπική κοινωνία.

Το Δ.Σ. ανακοινώνει ότι το καθαρό ποσό το οποίο συγκεντρώθηκε από τις προσκλήσεις και τη λαχειοφόρο της εκδήλωσης ανέρχεται στο ύψος των 10.295,00 €. Επίσης, ευχαριστεί όλους και εύχεται, καλή χρονιά, ευλογημένη από τον Θεό, γεμάτη υγεία και πρόοδο.

DSC_5344.jpg
DSCN1843.jpg
DSCN5535-800x600.jpg
DSCN5557-800x600.jpg


Ετικέτες