Τα ιερά Λείψανα των αγίων Τριών Ιεραρχών στο Εκκλησιαστικό Λύκειο Λαμίας

Loading...


Τα ιερά Λείψανα των αγίων Τριών Ιεραρχών θα βρεθούν για προσκύνημα την προσεχή Δευτέρα στο Εκκλησιαστικό Λύκειο Λαμίας. Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

 

Φέρομεν εις γνώσιν του χριστεπωνύμου πληρώματος, ότι την Δευτέρα 26 Ιανουαρίου και ώρα 5η απογευματινή στο Παρεκκλήσιο του Αγίου Στυλιανού της Εκκλησιαστικής Σχολής Λαμίας, που ευρίσκεται εντός του περιβόλου του Σχολείου στη νέα Μαγνησία, θα μεταφερθούν τα ιερά λείψανα των Αγίων Τριών Ιεραρχών, Βασιλείου του Μεγάλου, Γρηγορίου του Θεολόγου και Ιωάννου του Χρυσοστόμου, με σκοπό την πνευμα­τι­κη ενίσχυση των διδασκόντων και διδασκομένων, αλλά και του πιστού λαού της περιοχής.

Τα ιερά λείψανα θα μεταφέρει από την Ιερά Μονή Αγάθωνος ο Ηγούμενος της Μονής Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Δαμα­σκηνός και θα παραμείνουν μέχρι την Τρίτη το απόγευμα. Μετά την υποδοχή, που θα γίνει με κάθε μεγαλοπρέπεια, θα τελεσθεί Μέγας Πα­νηγυρικός Εσπερινός και ιερά Αγρυπνία. Το πρωί θα τελεσθεί Πανη­γυ­­ρική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μη­τρο­πο­λι­του μας κ. Νικολάου.

Όσοι εκ των Χριστιανών μας ευλαβούνται τους Αγίους Ιεράρχας και επιθυμούν να λάβουν την ευλογία των μυροβλήτων ιερών λειψάνων τους, ας προσέλθουν.

Δευτέρα 26 Ιανουαρίου και ώρα 5 το απόγευμα, υποδοχή των Τριών Ιεραρχών στην Εκκλησιαστική Σχολή Λαμίας.  Ετικέτες