Προγράμματα επιμόρφωσης των κληρικών της Ξάνθης(ΦΩΤΟ)

Loading...


Την Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015 στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως Ξάνθης και Περιθεωρίου πραγματοποιήθηκε η 4η Θεματική Ενότητα του Επιμορφωτικού Προγράμματος «Εισαγωγή στην Εξομολογητική», το οποίο παρακολούθησαν 35 πνευματικοί της Ιεράς Μητροπόλεως. 

Στην ενότητα αυτή έγινε η ανακεφαλαίωση των όσων αναπτύχθηκαν στις προηγούμενες ενότητες, από τον Ιεροκήρυκα της Ιεράς Μητροπόλεώς π. Ιωακείμ Μούκανο. Ακολούθησε η παρουσίαση και συζήτηση στην ολομέλεια των εργασιών των εκπαιδευομένων κληρικών καθώς και η αξιολόγηση των εκπαιδευομένων.

Στην συνάντηση  ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Αδαμαντιος Αυγουστίδης, Γενικος Διευθυντής του Ιδρύματος Ποιμαντικής Επιμόρφωσης και Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, ο οποίος μοιράστηκε μαζί τις εμπειρίες του από την μέχρι τούδε εφαρμογή του προγράμματος.

Το πρόγραμμα περατώθηκε με προσλαλιά του Μητροπολίτου Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμονος, ο οποίος ευχαρίστησε τους εκπαιδευτές που συμμετείχαν στο πρόγραμμα και ενεθάρρυνε τους πατέρες να συμμετάσχουν και στα μελλοντικά προγράμματα επιμόρφωσης, την ευθύνη και το συντονισμό των οποίων έχει ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως π. Σωφρόνιος Γκουτζίνης. 

 

 Ετικέτες