Οι ληστές της Θείας Διδασκαλίας

Loading...


Ένα βιβλίο που ξεσκεπάζει τους σύγχρονους ψευδοδιδασκάλους στην Ορθόδοξη Εκκλησία.

Σήμερα μόνο το 3% των Ελλήνων εκκλησιάζονται συστηματικά.

Πάνω από το 90% αυτού του ποσοστού γνωρίζει για την Πίστη , τον δρόμο και τον τρόπο της εν Χριστώ σωτηρίας πολύ λιγότερα από όσα γνωρίζει για τα Τούρκικα σήριαλ , το ποδόσφαιρο ή τις συνταγές μαγειρικής. 

Κατά τον άγιο Νικόδημο τον Αγιορείτη «οι αδιάφοροι χριστιανοί δεν θα σωθούν, όχι γιατί δεν πιστεύουν αλλά γιατί δεν ξέρουν σε τι πιστεύουν».

Απ ́την άλλη μεριά, η «Νέα Τάξη» πραγμάτων ή αλλιώς η «Παγκοσμιοποίηση» , απαιτεί και οικοδομεί μια νέα παγκόσμια θρησκεία για να κάνει εφικτή την διακυβέρνηση όλου του κόσμου. Στο γενικευμένο κλίμα αδιαφορίας για την Πίστη, «Ορθόδοξοι» ποιμένες συνεργάζονται συστηματικά για την εξάπλωση αυτής της νέας παγκόσμιας θρησκείας  που ονομάστηκε από τους εμπνευστές της Οικουμενισμός.

Σε όλη την ιστορία της Ορθόδοξης Εκκλησίας υπεισέρχονταν σε αυτήν μεθοδικά και ύπουλα «υπάλληλοι», «μισθωτοί», «λύκοι» και «φίδια» ( χαρακτηρισμοί που απέδωσαν ο Χριστός και οι Απόστολοι στους ψευδοδιδασκάλους) που διέφθειραν πνευματικά τα λογικά πρόβατα του Χριστού εξυπηρετώντας τα  προσωπικά τους πάθη . 

Μεγάλο τμήμα των πιστών της Ορθόδοξης Εκκλησίας σήμερα μολύνεται από τις κακοδοξίες και τα έργα αιρετικών και αιρετιζόντων μασκοφόρων και οδηγείται στην απώλεια. 

Στο βιβλίο «Οι ληστές της Θείας Διδασκαλίας» του Ι.Ρίζου – που προλογίζει ο Ομότιμος καθηγητής θεολογίας του Α.Π.Θ π.Θεόδωρος Ζήσης και εκδίδει η Ι.Μονή Αγίας Παρασκευής Πτολεμαϊδας- εμφανίζονται απλά και κατανοητά , όχι μόνο οι νοθείες και παραχαράξεις της Ορθόδοξης Πίστης που υλοποιούν σήμερα πατριάρχες και επίσκοποι, αλλά και οι Ορθόδοξες Αγιογραφικές και Αγιοπατερικές θέσεις που προφυλάσσουν τον πιστό από τον κίνδυνο της συμμετοχής του, στην ολέθρια αίρεση του Οικουμενισμού.

Το βιβλίο περιέχει:

α) 296 σελίδες

β) 46 κεφάλαια

γ) 146 Οικουμενιστικές παρεκτροπές

δ) 282 Αγιοπατερικές ρήσεις (σε αντιπαράθεση των παρεκτροπών).

ε) 134 κατάλληλα ανά περίσταση Αγιογραφικά χωρία

στ) 75 φωτογραφίες- ντοκουμέντα

ζ) 515 παραπομπές και σημειώσεις

η) 140 βιβλία Βιβλιογραφία

τιμή βιβλίου : 8 ευρώ

παραγγελίες στο : στο 6976786356

ή στο 24630-27005 εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Στο site μας : www.αντι-οικουμενισμος.eu μπορείτε να :

• Διαβάσετε ένα κεφάλαιο του βιβλίου.

• Δείτε τα περιεχόμενα του .

• Διαβάσετε επιστολές Επισκόπων για το βιβλίο.

• Αγοράσετε on-line Ετικέτες