Εορτή στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Βύρωνα παρουσία του Μητροπολίτη Δανιήλ (ΦΩΤΟ)

Loading...


Mε μεγάλη επιτυχία και απρόσμενη προσέλευση πιστών πραγματοποιήθηκε Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Νέας Ελβετίας Βύρωνος της Ιεράς Μητροπόλεως Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού την Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015 εντός του Ιερού Ναού.

Οι κληρικοί της Ενορίας με την ευθύνη του Προϊσταμένου του Ιερού Ναού Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτου κ. Χριστοδούλου Κοτσίφη δέχθηκαν στην πνευματική αγκαλιά τους τούς πιστούς της Ενορίας και όχι μόνο.

Το πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα περιελάμβανε κάλαντα και σκοπούς από την Πατρίδα μας και τις αλησμόνητες πατρίδες μας με την συνοδεία πολυμελούς ζωντανής παραδοσιακής ορχήστρας, που παρουσίασε η χορωδία της παραδοσιακής μουσικής και οι μαθητές της σχολής «Εν Ωδαίς» του Ιερού Ναού υπό τον Χοράρχη-Πρωτοψάλτη κ. Γεώργιο Ντόβολο.

Στην προσφώνησή του ο π. Χριστόδουλος Κοτσίφης τόνισε ότι τά Χριστούγεννα πρέπει να διατυμπανίζονται πανυγηρικά και θεοπρεπώς, και όχι με τις άχαρες και πολυτελέστατες γιορτές των ημερών πού διαστρεβλώνουν το νόημα και το μήνυμα των Χριστουγέννων.

Επίσης ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη και Ποιμενάρχη κ. Δανιήλ για την παρουσία του και την στήριξή του στις πολλές προσπάθειες και τα καινοτόμα προγράμματα της Ενορίας

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού κ. Δανιήλ επήνεσε τον Προιστάμενο του Ιερού Ναού, τούς διοργανωτές και τούς συντελεστές της ωραίας εορταστικής και μουσικής εκδηλώσεως και αναφέρθηκε στο πλούσιο επιτελεσθέν έργο της Ενορίας και την προσφερόμενη διακονία προς τους πιστούς.

Ευχήθηκε τέλος στους παρευρισκομένους καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα.

DSCN0482.jpg
DSCN0497.jpg
DSCN0504.jpg
DSCN0526.jpg
DSCN0530.jpg
DSCN0547.jpg
DSCN0562.jpg
DSCN0565.jpg
DSCN0566.jpg
DSCN0624.jpg
DSCN0638.jpg
DSCN0644.jpg
DSCN0659.jpg


Ετικέτες