Ελεεινή προπαγάνδα! Υποστηρίζουν πως μωρό με καρκίνο καλυτέρεψε μετά το φιλί του Πάπα

Loading...


Του Μανώλη Κείου 

Μας τον παρουσιάσαν ως φιλολαϊκό, ως απλό, ως ευαισθητοποιημένο με τους πρόσφυγες, ως καινοτόμο,  ως ξεχωριστή προσωπικότητα, τώρα μας τον πλασάρουν και ως θαυματουργό!

Οι μιντιακοί δακτύλιοι που φτιάχνουν το προφίλ του Πάπα Φραγκίσκου αυτή τη φορά το παράκαναν αφού προσπαθούν να μας πλασάρουν πως παιδί με καρκίνο που φίλησε ο ποντίφικας  είδε βελτίωση στην υγεία του! 

 

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, η μικρή Gianna Masciantonio, με διαγνωσμένο ανίατο όγκο στον εγκέφαλο, δέχτηκε ένα φιλί στο κεφάλι έξω από το Independence Hall στη Φιλαδέλφεια από τον Πάπα Φραγκίσκο.

Σήμερα επτά μήνες αργότερα, το μωρό όχι μόνο εξακολουθεί να είναι ζωντανό, αλλά η κατάστασή της είναι και πολύ βελτιωμένη και οι κατ΄επάγγελμα προπαγανδιστές ποδηγετούν τους αδαείς αφήνοντας να εννοηθεί πως αυτή η εξέλιξη οφείλεται στο φιλί του Φραγκίσκου! 

Η οικογένειά της αρνείται να μιλά για «θαύμα», αλλά αυτό δεν εμποδίζει άλλους να το κάνουν. Είναι εκείνοι που συντονισμένα ισχυρίζονται πως επειδή λίγες εβδομάδες αργότερα, μια τομογραφία έδειξε ότι ο όγκος φαινόταν να έχει συρρικνωθεί, αυτό οφειλόταν στο φιλί του ποντίφικα…