Συνάντηση του Μητρ. Ιλαρίωνα με τον Πρέσβη της Χιλής στη Ρωσία

Loading...


Με τον Έκτακτο και Πληρεξούσιο Πρέσβη της Δημοκρατίας της στη Ρωσική Ομοσπονδία κ. Χουάν Αιντουάρντο Αιγκιγκουρέν, ο οποίος ολοκληρώνει σύντομα την διπλωματική του αποστολή στη Μόσχα, είχε συνάντηση στις 30 Νοεμβρίου 2016 ο . Στη συνάντηση, η οποία φιλοξενήθηκε στο Γραφείο του Σεβασμιωτάτου κ. Ιλαρίωνα, παρέστη επίσης ο κ. Μ. Παλάθιο, στέλεχος του ΤΕΕΣ.

 

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον υψηλό προσκεκλημένο για τη συνεργασία με το Τμήμα Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων καθώς και για τη συνδρομή στη διοργάνωση επισκέψεως του Αγιωτάτου Πατριάρχη Κυρίλλου στις χώρες της Λατινικής Αμερικής τον περασμένο Φεβρουάριο.

Διαβάστε εδώ:  Βούλγαροι προς Πατρ. Μόσχας: Ο βουλγαρικός λαός θυμάται τη βοήθεια της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ρωσίας (ΦΩΤΟ)

Κατά τη διάρκεια της συναντήσεως συζητήθηκαν θέματα της ποιμαντικής αποστολής της Ρωσικής Εκκλησίας στη Χιλή και της Ρωσόφωνης Διασποράς της χώρας.

Ἐν κατακλείδι ο κ. Ιλαρίωνας ευχήθηκε στον Πρέσβη κάθε επιτυχία στη νέα του θέση, όπου διορίζεται, και του επέδωσε ενθύμια.