Στη Μόσχα αφίχθη ο Πατριάρχης Αντιοχείας Ιωάννης (ΦΩΤΟ)

Loading...


Στη Μόσχα αφίχθη στις 18 Φεβρουαρίου ο Μακαριώτατος Πατριάρχης της Μεγάλης Θεουπόλεως Αντιοχείας και πάσης Ανατολής Ιωάννης Ι’.

Την επίσημη αντιπροσωπεία της κατά Αντιόχειαν Εκκλησίας συναποτελούν: ο Επίσκοπος Νινευὴς Αθανάσιος, ο Αρχιμανδρίτης Παρθένιος Αλλάτι, ο Αρχιδιάκονος Γεράσιμος Καμπάς. Επίσης τον Μακαριώτατο κ. Ιωάννη συνοδεύουν ο Μητροπολίτης Φιλιππουπόλεως Νήφων, εκπρόσωπος του Πατριάρχου Αντιοχείας παρά τον Πατριάρχη Μόσχας και Πασών των Ρωσσιών και ο Ηγούμενος Αρσένιος Σοκολώφ, εκπρόσωπος του Πατριάρχου Μόσχας παρά τον Πατριάρχη Αντιοχείας.

Στον αερολιμένα Vnukovo – 3 Μόσχας τον Μακαριώτατο Πατριάρχη Ιωάννη υποδέχθηκαν ο Μητροπολίτης Αγίας Πετρουπόλεως και Λάντογκας Βαρσανούφιος, Πρωτοσύγκελος του Πατριαρχείου Μόσχας, ο Μητροπολίτης Ίστρας Αρσένιος, πρώτος βικαριος του Πατριάρχου Μόσχας και Πασών των Ρωσσιών για την πόλη της Μόσχας, ο Επίσκοπος Ποντόλσκ Τύχων, βικάριος του Πατριάρχου Μόσχας, ο Πρωθιερέας Ίγκορ Γιακιμτσούκ, Γραμματέας επί των διορθοδόξων υποθέσεων του ΤΕΕΣ, κληρικοί της πόλεως Μόσχας.

 

 

 

 

 

 

 Ετικέτες