Ο Καραμανλής καταχειροκροτήθηκε στον Όσιο Λουκά

Loading...


Επίσκεψη από τον πρώην πρωθυπουργό στο βυζαντινό μοναστήρι

Τον τ. Πρωθυπουργό κ. Κώστα Καραμανλή είδαν με έκπληξη προσκυνητές στο ονομαστό Βυζαντινό Μοναστήρι του Οσίου Λουκά Βοιωτίας, την Κυριακή.
Στο όμορφο περιβάλλον του Μοναστηριού στην βάση του Ελικώνα βρέθηκε ο κ. Καραμανλής και η σύζυγός του Νατάσα στο πλαίσιο μια μεγάλης κυριακάτης βόλτας που περιελάμβανε και μια από τις …κορυφές του βουνού των Μουσών, τις Φούσκες!

Πάντως την προηγουμένη το ζεύγος Καραμανλή – μετά του ζεύγους Βαληνάκη – ήταν στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας, την Λειβαδιά , όχι για σουβλάκια , αλλά για να παραστούν και να ευχηθούν για το γάμο του επιχειρηματία Χρήστου Μίχα, κουνιάδου του βουλευτή Βοιωτίας της ΝΔ – και τομεάρχη Δικαιοσύνης της ΝΔ – κ. Ανδρέα Κουτσούμπα. Με τον τελευταίο και την σύζυγό του Φούλη (όπως και με τους γονείς του γαμπρού Μπάμπη και Λουκία Μίχα) το ζεύγος Καραμανλή διατηρεί φιλική σχέση από ετών – Μάλιστα και το Πάσχα και το καλοκαίρι τα ζεύγη Καραμανλή, Βαληνάκη και Κουτσούμπα έκαναν μαζί διακοπές και στο εξοχικό τους στον Κορινθιακό και σε Κω και Ρόδο.

Εκτός από την γαμήλια τελετή στην Μητρόπολη Λειβαδιας ο ο Κ. Καραμανλής και η συζυγός του πήγαν και στο κέντρο για την γαμήλια δεξίωση όπου όπως είδαμε σε τοπικό σάιτ ο τ. Πρωθυπουργός Καραμανλής χειροκροτήθηκε θερμά όταν μπήκε στην αίθουσα!