Σ.Βούλτεψη: «Ο ΣΥΡΙΖΑ πιστεύει ότι όσο πεινάει ο λαός θα τον ψηφίζει»

Loading...


Ως ανάγκη σταθερότητας για τον τόπο, ώστε να αποτραπούν πρόωρες εκλογές, χαρακτήρισε τη συγκέντρωση 180 ψήφων για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη.

«Θεωρούμε ότι υπάρχουν υπεύθυνοι βουλευτές από τη στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ λέει ότι δεν θα ψηφίσει κανέναν ακόμη και το Θεό, και δεν το κρύβει», σημείωσε η ίδια μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Και πρόσθεσε: «Θέλουν να χρησιμοποιήσουν ως όχημα τον Πρόεδρο για να πάει η χώρα στις εκλογές είναι πολιτικά καταδικαστέο (…) χρειάζεται υπευθυνότητα για να κρατήσουμε τη χώρα έξω από το νερό».

Η κ. Βούλτεψη εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά της αντιπολίτευσης αναφέροντας ότι «η Κουμουνδούρου ξεκινά νέα ‘Ιουλιανή εκστρατεία’ για τις 29 του μηνός, οπότε ψηφίζεται το νομοσχέδιο για τους Οικοδομικούς συνεταιρισμούς».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ πιστεύει ότι όσο πεινάει ο λαός θα έχει τρόπο να διαμαρτύρεται ψηφίζοντάς τον. Αντιδρά στις επενδύσεις. (…) Κάποιοι νομίζουν ότι η χώρα είναι φέουδό τους και θέλουν να την κρατήσουν στη φτώχεια. Εμποδίζουν κάθε επένδυση για να έχουν ψηφοφόρους να κάνουμε Μαδούρο; να κάνουμε Αργεντινή; Άνοιξαν μέτωπο για ΔΕΗ, για αιγιαλό, τώρα για τα δάση» ανέφερε.Ετικέτες