Σήμερα η κεντρική ομιλία του Δημήτρη Πανοζάχου στην Θεσσαλονίκη

Loading...


Τα θέματα της οικονομίας, της κοινωνίας, τα εθνικά και ότι άλλο αφορά τον πολίτη, λίγα 24ωρα πριν πάρει το δρόμο για την κάλπη και εμπιστευτεί τη σταθερότητα για τη διακυβέρνηση της χώρας, περιλαμβάνει η σημερινή κεντρική ομιλία του Δημήτρη Πανοζάχου.

Ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Α΄ Θεσσαλονίκης θα μιλήσει στις 18.30 στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς, όπου θα αναπτύξει τις θέσεις του κόμματος του και του ιδίου, τονίζοντας το «…καλύτερα με Νέα Πρόσωπα, για την Ελλάδα που μας αξίζει».

Μήνυμα ενόψει των εκλογών

«Δεν απομένουν ώρες πολλές πριν πάρουμε το δρόμο για την κάλπη», αναφέρει σε μήνυμα του ο Δημήτρης Πανοζάχος. «Η κάθε εκλογική αναμέτρηση είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό γεγονός για τη Δημοκρατίας, αλλά τη φορά αυτή η διάσταση είναι ακόμη μεγαλύτερη. Χρειάσθηκαν τεράστιες θυσίες του λαού και μια κυβέρνηση που υποχρεώθηκε να πάρει μέτρα για να αποφευχθεί η πλήρης καταστροφή. Καμία άλλη δεν θα ήθελε να είναι στη θέση της.

Η Νέα Δημοκρατία, όμως, έβαλε πέρα και πάνω απ όλα την πατρίδα. Έγινε δυσάρεστη, αλλά δημιούργησε την υποδομή για να έλθουν οι καλύτερες μέρες. Και αυτές θα έλθουν με «νέα πρόσωπα» που δεν τάζουν «λαγούς με πετραχήλια», αλλά παρουσιάζουν το βιογραφικό τους που και πτυχία έχει, και «ένσημα δεκαετιών από την εργασία τους», αλλά και την αναγνωρισμένη από το γείτονα, το φίλο, το συνεργάτη, το συμπολίτη, σοβαρότητα που είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την ανάθεση μια τέτοιας ευθύνης. Οι άνθρωποι αυτοί δεν αποφεύγουν τη συζήτηση για τα σοβαρά εθνικά θέματα με τις γειτονικές χώρες, δεν πηγαίνουν σε εκκλησίες μόνο στις …προεκλογικές περιόδους, δεν επιθυμούν διαλύσεις σωμάτων ασφαλείας που διασφαλίζουν τη νομιμότητα, δεν καταφεύγουν σε εγκληματικές πράξεις με… εκτυπώσεις χρημάτων όταν δεν υπάρχουν τα νόμιμα στα ταμεία, δεν «χαϊδεύουν αυτιά» υποσχόμενοι …ξυπόλητο περίπατο στα αγκάθια.

«Και τα λόγια αυτά, καταλήγει ο γνωστός οικονομολόγος-φοροτεχνικός, δεν είναι τα λόγια ενός πολιτικού που απλά περιμένει το «σταυρό» στο ψηφοδέλτιο, λίγο πριν τις εκλογές. Είναι η έκκληση του φίλου, του γείτονα, του συνεργάτη, του οικογενειάρχη Δημήτρη, που τον γνωρίζουν οι Θεσσαλονικείς, και θέτει πάνω από όλα την πατρίδα. Είναι κρίμα να γκρεμίσουμε ότι χτίσαμε. Είναι κρίμα να μπούμε σε περιπέτειες».Ετικέτες