Πηγαίνοντας για την Υπαπαντή βρέθηκε αντιμέτωπος με τον ….διάβολο της φοροδιαφυγής!

Loading...


Ούτε υπουργούς δεν φαίνεται να «φοβάται» η φοροδιαφυγή (ή η πρόθεσή της) στην Ελλάδα, με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Δημήτρη Αβραμόπουλο να συναντά μια ενδεικτική περίπτωση της νοοτροπίας που επικρατεί για πολλούς απέναντι στο Δημόσιο.

Ο υπουργός μετέβη μόνος, χωρίς συνοδεία, με το αυτοκίνητό του στην Καλαμάτα για να εκπροσωπήσει την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό στον εορτασμό της Πολιούχου της πόλης, της Παναγίας της Υπαπαντής.
Κατά τη διάρκεια της διαρομής σταμάτησε σε πρατήριο υγρών καυσίμων για να ανεφοδιάσει το όχημά του. Όταν κατέβασε το τζάμι, ο πρατηριούχος τον αναγνώρισε και τον ρώτησε «τι κάνετε κύριε υπουργέ;». Το εντυπωσιακό είναι το επόμενο ερώτημα που έθεσε στον κ. Αβραμόπουλο: «Απόδειξη θέλετε;».

Ο υπουργός, φυσικά, απάντησε καταφατικά και συνέχισε την πορεία του προς την Καλαμάτα, όπου, σημειώνεται ότι έγινε δεκτός από πλήθος κόσμου, με χαμόγελα -σε αντίθεση με αρκετές περιπτώσεις πολιτικών και αξιωματούχων που έχουν ακούσει αποδοκιμάσίες- γεγονός που προκάλεσε την εντύπωση του δημάρχου Καλαμάτας.

Κάποια πράγματα, όμως, δεν αλλάζουν ποτέ, ακόμα και σε καιρούς μνημονίων…Ετικέτες