Ο Παπαδημούλης για «θεοσεβούμενους» και «θεομπαίχτες»

Loading...


Πρέπει να έχει πέσει γραμμή στο ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου με κάθε ευκαιρία να στριμώχνουν στα λεγόμενά τους και λίγο από…θρησκεία.

Κι αυτό φαίνεται περισσότερο όταν αναφέρονται σε θρησκευτικά ζητήματα αριστεροί βουλευτές όπως ο Δ. Παπαδημούλης που πολλάκις έχει βρεθεί στο αντίπερα στρατόπεδο από αυτό της Εκκλησίας. Ποιός άλλωστε μπορεί να λησμονήσει πως διερρήγνυε τα ιμάτιά του για την καταδίκη του «Γέροντα Παστίτσιου»…Όταν λοιπόν στελέχη όπως ο κ. Παπαδημούλης αναφέρονται σε κάθε…θεϊκό, έστω και για να ασκήσουν μέσω αυτού κριτική στην κυβέρνηση, αποδεικνύεται πως στον ΣΥΡΙΖΑ ποντάρουν πολλά στη δυναμική της Εκκλησίας. 

Πάντως πιο συγκεκριμένα ο κ. Παπαδημούλης την έκανε την αναφορά στα Θεία δια της…τεθλασμένης.
Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» και μεταξύ άλλων σχολίαζε τι θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων.

Πως κατάφερε να δημιουργήσει συνάρτηση μεταξύ των γερμανικών αποζημιώσεων και του Θεού είναι πράγματι άξιον απορίας!

Οι αναφορές του περί «θεοσεβούμενου» και «θεομπαίχτη» «κάρφωσαν» τη Συγγρού υπονοώντας την πρόσφατη αντιπαράθεση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ για τη φορολόγηση των Χριστιανών και την δηλωμένη αθεϊα Τσίπρα…

Δείτε όμως το απόσπασμα των λεγομένων του και βγάλτε τα συμπεράσματά σας: 

«Εμείς πάντως χθες, διά του Μ.Γλέζου, επαναφέραμε το θέμα της διακομματικής επιτροπής, υπενθυμίζουμε δε ότι ο κ. Ράιχνεμπαχ όταν συναντήθηκε με τον Μ.Γλέζο πριν από ένα περίπου χρόνο, είπε δημοσίως ότι το ελληνικό αίτημα είναι ηθικά δικαιωμένο. Προσωπικά συμπληρώνω ότι είναι και νομικά βάσιμο και θεμελιωμένο. Είναι δυστύχημα για τον τόπο ότι δεκαετίες τώρα οι κυβερνήσεις δεν το έχουν συμπεριλάβει στην ατζέντα των διεκδικήσεων, με αποτέλεσμα ο χρόνος να δουλεύει εις βάρος μας. Η θέση της Ελλάδας είναι πολύ πιο ισχυρή, όχι μόνο ηθικά αλλά και νομικά. Αλλά καμιά φορά, όπως υπάρχει η διαφορά ανάμεσα στον θεοσεβούμενο και τον θεομπαίχτη, υπάρχει και η διαφορά ανάμεσα σε αυτόν που αγαπάει την πατρίδα του και σε αυτόν που την εμπορεύεται πουλώντας την…»Ετικέτες