Ο Δημ.Πανοζάχος στο ραδιόφωνο του ΣΥΡΙΖΑ: «Με φοβίζει τι θέλει να κάνει η αριστερά στην Ελλάδα» (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Loading...


Στο ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΥΡΙΖΑ, «Κόκκινο», μίλησε ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Α΄ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Πανοζάχος.

«Με φοβίζει τι θέλει να κάνει η αριστερά στην Ελλάδα», είπε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος βουλευτής.

«Θέλω να υπενθυμίσω ότι η αριστερά στην Ελλάδα έχει αποδείξει ιστορικά ότι δυσκολεύεται ακόμη και στον εσωτερικό διάλογο. Το απέδειξαν τα γεγονότα. Γι’αυτό και τώρα επιδιώκει ο ΣΥΡΙΖΑ εκ των προτέρων να δεσμεύσει τα πρόσωπα. Αυτό κατά την δική μου γνώμη δεν συμβαδίζει με το δημοκρατικό πολίτευμα το οποίο έχουμε», συμπλήρωσε ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ περιφέρεια Θεσσαλονίκης.

Απαντώντας σε άλλη ερώτηση για τα ρουσφέτια των πολιτικών, ο κ. Πανοζάχος είπε: «Η συναλλαγή μεταξύ των πολιτικών και των πολιτών είναι ένα στοιχείο που πράγματι απ’ότι φαίνεται εκμεταλλεύτηκαν άνθρωποι της πολιτικής. Αυτό όμως που πρέπει να αποδεχτούμε επίσης, είναι ότι υπήρξαν πολίτες που το ανέχτηκαν». Και κατέληξε: «Το ρουσφέτι θέλω να σας θυμίσω ότι στην Ελλάδα, με έμμεσο τρόπο, το επέβαλλε η αριστερά, γιατί η αριστερά επέβαλλε να αυξηθεί το Ελληνικό δημόσιο. Θέλω να σας θυμίσω ότι οι άπειρες προσλήψεις έγιναν με αντιλήψεις που ίσχυαν επί ΠαΣοΚ, και πρωταγωνιστές ήταν άνθρωποι που σήμερα είναι στον ΣΥΡΙΖΑ. Μερικοί συνδικαλιστές, που είναι σήμερα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, υπήρξαν τέτοιοι συμβασιούχοι στο Ελληνικό δημόσιο και καλό είναι να τους ρωτήσουμε πως έγιναν συμβασιούχοι».

Ακούστε απόσπασμα της συνέντευξης…Ετικέτες