Ν. Νικολόπουλος: «Εξέλιξη της τελευταίας στιγμής για την «προστασία» των ομοφυλοφίλων – Τον λόγο έχουν οι Αρχιερείς»

Loading...


Σε δήλωση σχετικά με το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο προέβη ο πρόεδρος του ΧΡΙ.Κ.Α., κ. Νίκος Νικολόπουλος.

Αναλυτικά η δήλωση:

«Η σχετιζόμενη με την «προστασία» των ομοφυλοφίλων αλλαγή της δήθεν τελευταίας στιγμής, επί του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου, δυστυχώς δικαιώνει το ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ που εδώ και μέρες μιλάει για ποινικοποίηση της δημόσιας αντίθεσης απέναντι στο παγκόσμιο κίνημα εξάπλωσης της ομοφυλοφιλίας.

Η εν λόγω αλλαγή προβλέπει ότι θα τιμωρούνται με φυλάκιση και πρόστιμο ακόμα και όσοι υποκινούν, διεγείρουν ή προτρέπουν σε πράξεις ή ενέργειες που μπορούν να προκαλέσουν διακρίσεις, κατά προσώπου ή ομάδες προσώπων, με βάση τον σεξουαλικό προσανατολισμό, «φωτογραφίζοντας» ως δυνάμει «εγκληματίες» όλους εκείνους, που διατυπώνουν δημοσίως την αποστροφή τους σε συμπεριφορές που παρακινούν αρσενικά και θηλυκά να «βιάσουν» την ανθρώπινη οντολογία.

Η Ιερά Σύνοδος και κάθε ιερωμένος ξεχωριστά, αλλά και όλοι οι πνευματικοί ταγοί του τόπου, μα προπαντός ο οι Έλληνες πολίτες, ο Ορθόδοξοι Χριστιανοί, τώρα που γνωρίζουν, οφείλουν να πάρουν θέση δημοσίως με ευθύτητα και παρρησία στα παρακάτω:

1. Είναι μαζί ή απέναντι στους βιαστές της ανθρώπινης φύσης;

2. Θα επιτρέψουν να διώκονται ποινικώς οι ιερωμένοι που από άμβωνος, αλλά και οι λαϊκοί που θα διακηρύττουν την αντίθεση τους στην ομοφυλοφιλία;

3. Επιτέλους θα πρωτοστατήσουν ή έστω θα συντρέξουν ενεργά, ώστε να γίνει τουλάχιστον σεβαστό ΚΑΙ το δικαίωμα της συντριπτικής πλειοψηφίας της Ελληνικής κοινωνίας των πολιτών που πιστεύει «στο αρσενικό, στο θηλυκό και απορρίπτει το ουδέτερο»;

Η περίοδος της παρατεταμένης «σιωπής» της κεφαλής Εκκλησίας που βιώνουμε από το θάνατο του Μακαριστού Χριστοδούλου κι εντεύθεν, επί φλεγόντων ζητημάτων, πρέπει να τελειώσει.

Ο Μητροπολίτης Πειραιώς έδειξε το δρόμο».Ετικέτες