Μεγάλη ανταπόκριση των γυναικών στο κάλεσμα του Δημήτρη Πανοζάχου (ΦΩΤΟ)

Loading...


Κατάμεστη ήταν η αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης, όπου πραγματοποιήθηκε εκδήλωση του υποψηφίου βουλευτή στην Α΄ Θεσσαλονίκης, Δημήτρη Πανοζάχου, για τις γυναίκες.

Όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου που εκδόθηκε από το πολιτικό του γραφείο: «Με απόσπασμα από Ντοστογιέφσκι ότι « Η γυναίκα είναι η κορυφή κάθε δημιουργίας. Είναι ικανή από το μηδέν να κάνει το παν. Είναι η έμπνευση μας, από αυτήν αντλούμε δύναμη, καθώς κάθε γυναίκα σημαίνει ζωή, σημαίνει θυσία», ξεκίνησε την ομιλία του ο Δημήτρης Πανοζάχος στη συγκέντρωση γυναικών που οργάνωσε. Μια συγκέντρωση που ξεπέρασε κάθε προσδοκία από την πλευρά προσέλευσης καθώς η μεγάλη αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης ήταν ασφυκτικά γεμάτη και με πολλές κυρίες όρθιες.

Ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Α΄ περιφέρεια Θεσσαλονίκης επισήμανε ότι οι γυναίκες γνωρίζουν καλύτερα ότι η πραγματική οικονομική δυσκολία των πολιτών να ανταποκριθούν στις οικονομικές υποχρεώσεις τους δεν θα βελτιωθεί με λαϊκίστικες υποσχέσεις τύπου «λεφτά υπάρχουν» και ότι απαιτείται ανάπτυξη της παραγωγικής διαδικασίας. Σε διαφορετική περίπτωση, είπε, θα αυξάνονται οι ληξιπρόθεσμες οφειλές των πολιτών και δεν θα μειώνεται το δημόσιο χρέος. Συμπλήρωσε ότι χρειάζονται μέτρα κοινωνικής στήριξης των ανθρώπων που μοχθούν και αυτά απαιτούν: Την λειτουργία της κρατικής μηχανής στην πρόνοια και την εξασφάλιση της δημόσιας τάξης .

Ο κ. Πανοζάχος στάθηκε ιδιαίτερα στο θεσμό της οικογένειας τονίζοντας ότι η Ελληνική οικογένεια αποτελεί θεμέλιο λίθο στην κοινωνική συνοχή. «Για αυτό απαιτείται, τόνισε
– Αμεση επανεξέταση των φορολογιών επιβαρύνσεων των γονικών παροχών και δωρεών
Φορολογική αναγνώριση της οικονομικής υποστήριξης μεταξύ των μελών της οικογένειας και προσμέτρηση στις απαλλαγές από τα τεκμήρια διαβίωσης
Οικονομική υποστήριξη απώλειας εισοδήματος και συνυπολογισμό στα προγράμματα «Βοήθεια στο Σπίτι» των οικογενειών που φροντίζουν τα άτομα της τρίτης ηλικίας ενδοοικογενειακά».

ΠΑΝΟΖΑΧΟΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ 1.jpg
ΠΑΝΟΖΑΧΟΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ 3 (1).jpg
ΠΑΝΟΖΑΧΟΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ 3 (2).jpg


Ετικέτες