Κούρασε και δεν πείθει κανέναν πια ο Σαμαράς με τις «θρησκευτικές επιθέσεις» στον ΣΥΡΙΖΑ

Loading...


Εναγώνια είναι η προσπάθεια του Αντώνη Σαμαρά να «δαιμονοποιήσει» τον ΣΥΡΙΖΑ, κυριολεκτικά και μεταφορικά…. Αφού λοιπόν η ΝΔ έχει προχωρήσει σε μια απίστευτη προπαγάνδα σχετικά με τις «οδυνηρές συνέπειες» μιας πιθανής εκλογής του ΣΥΡΙΖΑ την 25η Ιανουαρίου, κινδυλογώντας ασύστολα και διατυμπανίζοντας πως θα έρθει το τέλος του κόσμου αν βγει ο Τσίπρας, επανήλθε χθες και για τα θέματα Ορθοδοξίας. 

Στις ούτως ή άλλως καρμπόν ομιλίες του έχει εντάξει για τα καλά τα θέματα Ορθοδοξίας μήπως και παρασύρει κανέναν ψηφοφόρο και τον πείσει πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι «ο διάβολος προσωποποιημένος» που θα φέρει τα έσχατα!!!! 

Χθες στο πλαίσιο της ομιλία του στο Αγρίνιο είπε πάλι τα εξής: 

«Άλλοι παίζουν φθηνό θέατρο και θυμούνται τη Θρησκεία παραμονές εκλογών… Αλλά θέλουν να κατεβάσουν τις εικόνες από τους δημόσιους χώρους. Να αποκαθηλώσουν την Ορθοδοξία και από την κοινωνική ζωή και από τις καρδιές των Ελλήνων.
Οι Έλληνες δεν θα τους αφήσουν να κάνουν ποτέ κάτι τέτοιο. Ποτέ!Προσπαθούν, λοιπόν, να φέρουν την Ελλάδα μακριά από την Ευρώπη, μακριά από τους θεσμούς της Δύσης, μακριά ακόμα κι από τις δικές μας, τις πολύτιμες παραδόσεις.Τους ενοχλεί η Ευρωπαϊκή Ένωση, τους ενοχλεί το ευρώ, τους ενοχλεί το ΝΑΤΟ, τους ενοχλεί και η Ορθοδοξία, τους ενοχλεί η υπερηφάνεια μας για την Ιστορία μας, τους ενοχλεί και η λαχτάρα μας να προχωρήσουμε με αυτή τη νεολαία στο μέλλον και να γίνουμε μια σύγχρονη δημοκρατική χώρα.» 

Μόνο που το ίδιο ρεφραίν στο κακοπαιγμένο του κρεσέντο έχει κουράσει πια και δεν πείθει τους νοήμονες….Γιατί όταν δεν έχεις επιχειρήματα και αναλώνεσαι στις «θρησκευτικές επιθέσεις» δεν σε παίρνει κανείς στα σοβαρά….Ετικέτες