Επεισόδιο Παπανδρέου με δημοσιογράφο στην Κοζάνη (ΒΙΝΤΕΟ)

Loading...


«Εσύ πείνασες; Είχες θέρμανση σπίτι σου;», ρώτησε τον πρώην πρωθυπουργό ο δημοσιογράφος «Έχω πάει εξορία», απάντησε ο πρόεδρος του ΚΙΔΗΣΟ

Επεισοδιακή ήταν η συνέντευξη Τύπου του πρόεδρου του ΚΙΔΗΣΟ, Γιώργου Παπανδρέου, στην Κοζάνη. Δημοσιογράφος τοπικού μέσου απευθύνθηκε στον πρώην πρωθυπουργό και τον ρώτησε εάν έχει πάει σε νοσοκομείο, όπου δεν βρήκε γιατρό ή εάν είχε θέρμανση στο σπίτι του ή όχι, την περίοδο της βαθιάς κρίσης.
Ο πρώην πρωθυπουργός απάντησε: «Έχω πάει εξορία. Εχω δει τον πατέρα μου και τον παππού μου στη φυλακή».
Ο δημοσιογράφος επέμεινε και εκείνη τη στιγμή οι υποστηρικτές του Γιώργου Παπανδρέου και στελέχη του κόμματος του μίλησαν σε επιθετικό ύφος. «Πρόσεξε πως μιλάς» ακούγεται να λέει μια φωνή,
ενώ ένας άλλος του είπε «εσύ είχες θέρμανση».
«Σας ενοχλούν αυτά που λέω κύριοι;», απήντησε ο δημοσιογράφος, ενώ απευθυνόμενος στον κ. Παπανδρέου του είπε «Πρόεδρε μάζεψε τον κόσμο σου».
Ο πρώην πρωθυπουργός αποκρίθηκε λέγοντας πως «οι περικοπές που κάναμε, έγιναν σε όλους. Και στους πολιτικούς και στους υπουργούς και στους πρωθυπουργούς», επέρριψε τις ευθύνες για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στις κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας.

 Ετικέτες