Καρκινοπαθής αναζητά λίγες σταγόνες …ζωής (Διαδώστε το)

Loading...


‘’Μακάριοι οι ελεήμονες ότι αυτοί ελεηθήσονται’’ (Ματθαίου κεφ. ε’ στίχοι 1-12).
Ο Bιατσεσλάφ Λεβάντοφσκιγ, πρώην ιατροδικαστής,(ρωσικής καταγωγής) χρειάζεται άμεσα τη βοήθεια μας.
Σε δέκα μέρες θα υποβληθεί σε ακτινολογική θεραπεία καθώς πάσχει από καρκίνο του προστάτη, στο τέταρτο στάδιο,στο νοσοκομείο ‘’Ιασώ’’.
Ο Λεβάντοφσκιγ  είναι άπορος και αδυνατεί να ανταπεξέλθει σε αυτή την ανάγκη. Χάρη στη καλή διάθεση του Ιατρού-ογκολόγου κ. Μάριου Γεωργιάδη, που είναι πάντα  δίπλα του, έχουν προχωρήσει οι διαδικασίες  για την δαπανηρή θεραπεία. Συνολικά κοστίζει έξι χιλιάδες ευρώ.Ο πατέρας Γρηγόριος από τον Ιερό Ναό της Παναγίας Σουμελά στο Μενίδι, και εκείνος επιδιώκει να κάνει βοηθήσει όσο μπορεί.
Μέσα από το «Αγιορείτικο Βήμα» προσπαθούμε να στηρίξουμε τον συνάνθρωπο μας.

Μπορείτε να απευθύνεστε  στον εφημέριο του Ιερού Ναού της Παναγίας Σουμελά Μενιδίου,  π. Γρηγόριο, στο τηλεφωνικό αριθμό:  6977-627625

Greece, Alpha bank αριθμός λογαριασμού
IBAN GR 15 0140 9840 9840 0210 1090 320,   SWIFT CODE  CRBAGRAAXXΧ

Οικογένεια Λεβανδόφσκιγ

Η επιστολή της οικογένειας του προς το «Αγιορείτικο Βήμα»

Ευχόμαστε στη θέση μας να μην έρθει κανείς από εσάς. Ο γολγοθάς που βιώνει ο ασθενής πατέρας μας και εμείς μαζί είναι απίστευτος.
Να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τον κ.Γεωργιάδη, εξαίρετος άνθρωπος και ιατρός. Μας έχει προσέξει στη θεραπεία και γενικότερα έχει δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.Ενας άνθρωπος με ψυχικό μεγαλείο.
Επίσης, να αναφέρουμε, έχει ξεκινήσει η θεραπεία τε ακτινοβολίες. Πιστεύει ότι θα θεραπευτεί….
Κάθε πρωί ξυπνάμε σαν να είμαστε μέσα στην έρημο , κρατάμε στα χέρια την μοναδική κανάτα με μερικές  σταγόνες νερού. Μέσα στο λιοπύρι μας  με θαυμαστό τρόπο

Θα ήθελα να ευχαριστήσω εγκαρδίως όλους όσους …γεμίζουν  αυτή τη κανάτα με σταγόνες ζωή.

Σας ευχαριστούμε

Μετά από παράκληση της οικογένειας δημοσιεύουμε τα μικρά ονόματα των ανθρώπων που βοήθησαν μέχρι σήμερα ώστε να προχωρήσει η θεραπεία.

Τα ονόματα τους μνημονεύονται από Ιερείς και κοσμικούς, όπως υπογραμμίζει η κόρη του ασθενούς.

Υπέρ Υγείας
Μάριος,Νεκτάριος ,Ηλίας ,Μιχαήλ ,Κατερίνα,Ιωάννης ,Παρασκευά ,Βασίλειος ,Θεόφιλος,Αθανάσιος ,Ευθύμιος  ,Δημήτριος  ,Ηλίας,Ανάργυρος ,Κατερίνα,Δημήτριος  ,Ιωάννης ,Ηλίας ,Ελένης .