37ΧΡΟΝΗ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΗΣ ΑΝΑΖΗΤΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ…

Loading...


Έκκληση για οικονομική βοήθεια προκειμένου να σώσει την ζωή της κάνει μια 37χρονη καρκινοπαθής με καταγωγή από την Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για την Σοφία Πεπόνη ,μητέρα δυο ανήλικων παιδιών 12 κ 14 χρόνων ,η οποία έχει χτυπηθεί από την επάρατη νόσο κ χρειάζεται στήριξη ώστε να μπορέσει να συνεχίσει την θεραπεία της.
Η Σοφία Πεπόνη εδω κ πέντε χρόνια δίνει την μάχη της με τον καρκίνο. Η περιπέτεια της ξεκίνησε το 2006 όταν διαγνώστηκε καρκίνος του μαστού σε προχωρημένο στάδιο. Χειρουργήθηκε στο νοσοκομείο <ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ> στην Θεσσαλονίκη.
Μετά το χειρουργείο υποβλήθηκε σε χημειοθεραπείες κ ακτινοθεραπείες. Τον Ιούνιο του 2011 η νόσος επέστρεψε κ διαπιστώθηκε μετάσταση στα οστά.

 Μπήκε στο χειρουργείο κ υποβλήθηκε σε αποσυμπιεση του νωτιαίου μυελού στο Διαβαλκανικό νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.
Ο εφιάλτης όμως δεν έφυγε. Η αξονική τομογραφία που έγινε έδειξε πολλαπλές εστίες στα οστά(σε όλο της το σώμα) όπως επίσης κ πολλαπλές εστίες στο συκώτι όπου έκανε νέα μετάσταση η νόσος.
 

Η μόνη ελπίδα που έχουν δώσει πλέον στην 37χρονη είναι μια θεραπεία ονομαζόμενη <ΟΓΚΟ-ΥΠΕΡΘΕΡΜΙΑ> η οποία είναι μια διεθνώς αναγνωρισμένη μέθοδος καταπολέμησης του καρκίνου που εφαρμόζεται συμπληρωματικά με την χημειοθεραπεία κ την ακτινοθεραπεία.
Με την μέθοδο αυτή καταστρέφεται ο μηχανισμός αναπαραγωγής των καρκινικών κυττάρων. Έχοντας συγγενείς στην Γερμάνια(οπού κ γίνετε η θεραπεία)αποφάσισε να μεταβεί εκεί για να κάνει την θεραπεία, χωρίς όμως να υπολογίζει το μεγάλο κίστος που φτάνει στις 17.000  με 20.000 ευρώ.
Η οικογένεια της δεν μπόρεσε να την βοηθήσει αφού κ η ίδια εδω κ πέντε χρόνια έχει υποστεί μεγάλη οικονομική ζημιά λόγο των συνεχών εξετάσεων κ η μόνη λύση ήταν η βοήθεια του κόσμου.
Έτσι οι συγγενείς της Σοφίας σε άλλα μέρη της Ελλάδας αποφάσισαν να γνωστοποιήσουν το θέμα κ να ζητήσουν την ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
Η τελευταία της ελπίδα είναι αυτή η θεραπεία της ΟΓΚΟ-ΥΠΕΡΘΕΡΜΙΑΣ. Για αυτόν τον λόγο κάνουμε ΕΚΚΛΗΣΗ σε όσους μπορούν έστω κ με ένα μικρό ποσό να βοηθήσουν την Σοφία να σώσει την ζωή της.
Η 37χρονη βρισκόταν ήδη σε νοσοκομείο της Γερμανίας για εξετάσεις αλλά εφόσον δεν συγκεντρώθηκε το ποσό για να μπορέσει να ξεκινήσει την θεραπεία γύρισε στην Ελλάδα κ θα ξεκινήσει κάποιες τοπικές υπερθερμίες στο συκώτι σε ένα κέντρο στην Θεσσαλονίκη.
Εκεί πρέπει να κάνει 20 τοπικές υπερθερμίες με κόστος 250 ευρώ η καθεμία, μέχρι να συγκεντρωθούν τα χρήματα για να υποβληθεί στην ΟΛΟΣΩΜΙΚΗ ΟΓΚΟ-ΥΠΕΡΘΕΡΜΙΑ. Ήδη όμως ο χρόνος μετραει αντίστροφα για εκείνη 

ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
ΑΡ.ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ:61641637
IBAN:GR 610120426000000061641637
ΣΟΦΙΑ ΠΕΠΟΝΗ

ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΤΡΑΠΕΖΑ
ΑΡ.ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ:5213-055529-801
IBAN GR74 0172 2130 0052 1305 5529 801
BIC PIRBGRAA
ΑΘΗΝΑ ΠΕΠΟΝΗ

ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΣΤΟ FB
• ΔΩΣΕ ΕΛΠΙΔΑ ΖΩΗΣ

Πατήστε εδώ