Ο Ιεροσολύμων Θεόφιλος σε ελληνική φρεγάτα στη Χάιφα (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Loading...


ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΑΥΑΡΧΟ Β.ΘΕΟΛΟΓΙΤΗ

Την που βρίσκεται στο λιμάνι της Χάιφας στο Ισραήλ επισκέφθηκε ο , όπου τίμησε τον Υποναύαρχο Βασίλη Θεολογίτη.

Το ανακοινωθέν του Πατριαρχείου αναφέρει:

Το εσπέρας της Κυριακής, 8ης/21ης Αυγούστου 2016, ο Μακαριώτατος Πατήρ ημών και Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος επεσκέφθη την εις τον λιμένα της Χάιφας δι᾽ εκπαιδευτικήν επίσκεψιν ηγκυροβολουμένην φρεγάταν «Προμηθεύς» του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού, ανταποκρινόμενος εις ευγενή πρόσκλησιν του Υποναυάρχου του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού κ. Βασιλείου Θεολογίτου κατά την εις το Πατριαρχείον και τον Πανάγιον Τάφον προηγηθείσαν επίσκεψιν αυτού το Σάββατον, 7ην / 20ην Αυγούστου 2016.

Συνοδοί του Μακαριωτάτου εις την επίσκεψιν ταύτην ήτο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ναζαρέτ κ. Κυριακός, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καπιτωλιάδος κ. Ησύχιος, ο Γέρων Αρχιγραμματεύς Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κωνσταντίνης κ. Αρίσταρχος, ο Πρεσβύτερος της Ι. Μητροπόλεως Ναζαρέτ π. Συμεών, της Χάιφας π. Δημήτριος, ο Πρεσβύτερος Νικήτας και ο Ιεροδιάκονος π. Μάρκος.

Την επίσκεψιν ταύτην επεσφράγισεν ο Μακαριώτατος διά της απονομής της τιμητικής διακρίσεως του Ανωτέρου Ταξιάρχου του Τάγματος των Ιπποτών του Παναγίου Τάφου εις τον Υποναύαρχον κ. Βασίλειον Θεολογίτην, επαινών τούτον διά την εις το Πατριαρχείον συμπαράστασιν αυτού και την υποστήριξιν του Παναγίου Τάφου και ενισχύων αυτόν ηθικώς εις την εκτέλεσιν του υψηλού πατριωτικού αυτού έργου της προστασίας των Ελληνικών γεωγραφικών θαλασσίων συνόρων.

2308FREG (1).jpg
2308FREG (2).jpg
2308FREG (3).jpg
2308FREG (4).jpg
2308FREG (5).jpg
2308FREG (6).jpg