Η γερμανική πόλη Μπρουλ τίμησε τον Ορθόδοξο Ιερέα για τη μεγάλη του προσφορά (ΦΩΤΟ

Loading...


Μετά από ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η πόλη του Brühl απένειμε το δαχτυλίδι της τιμής στον Πρωτοπρεσβύτερο π.Κωνσταντίνο Μύρωνα.

Με τον τρόπο αυτό η πόλη έδειξε την εκτίμηση της για την προσφορά του Πρωτοπρεσβύτερου στην Ελληνική Ορθόδοξη Ποιμαντική Διακονία, το επιτυχημένο έργο στην Κοινότητα, το έργο της χριστιανικής εκκλησίας καθώς και τη συνύπαρξη μεταξύ μεταναστών και ντόπιων στο Brühl.

Στην ειδική τελετή, έδωσαν το παρών ο Μητροπολίτης Γερμανίας κ.Αυγουστίνος, ο Ελληνας Πρόξενος στο Ντίσελντορφ Γρηγόρης Δελαβέκουρας, καθώς και πολλοί αξιωματούχοι της πόλης.

Ο δήμαρχος κ. Dieter στο λόγο του μίλησε θερμά για τον π.Κωνσταντίνο και στάθηκε στην παραδειγματική αφοσίωση και ακούραστη δημιουργικότητά του. Ως παραδείγματα, ανέφερε το έργο του για τον Οικουμενισμό, την παρουσία του ως εφημέριος στις φυλακές, και ως μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής για τους ξένους και την ενσωμάτωση της Επιτροπής.

Ο π.Κωνσταντίνος ευχαρίστησε τον δήμαρχο για την τιμή που του έγινε και τόνισε πως θα πρέπει να συνεχιστεί η αρμονική συμβίωση των λαών στην περιοχή.

0503iereas.jpg
0503iereas1.jpg

 Ετικέτες