Ανακομιδή λειψάνων του Αγίου Γεωργίου εξ Ιωαννίνων στη Φρανκφούρτη

Loading...


Ο ελληνισμός της Φρανκφούρτης και γενικότερα της Γερμανίας θα έχουν την τιμή να υποδεχθούν τα Ιερά Λείψανα του Αγίου Γεωργίου εξ Ιωαννίνων.

Τα Ιερά Λείψανα του Αγίου καθώς και η Εικόνα, θα φτάσουν την Κυριακή 2 Νοεμβρίου και η Θεία Λειτουργία θα πραγματοποιηθεί στον ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία.

Σε αυτή θα πρωτοστατήσει ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος, ο οποίος κομίζει τα Ιερά Λείψανα και την Εικόνα, τα οποία θα μπορούν οι πιστοί να προσκυνούν στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, που κτίστηκε από τον Ηπειρώτικο Σύλλογο και τους Ηπειρώτες της Φρανκφούρτης και βρίσκεται στο προαύλιο της εκκλησίας.

Κάλεσμα-πρόσκληση σε όλους του Ελληνες της Γερμανίας έκανε ο Ηπειρώτικος Σύλλογος Φρανκφούρτης στην οποία αναφέρει: «Η καρδιά της Ηπείρου χτυπά στην Γερμανία γιατί, την Κυριακή 02.11.2014 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων Κ. Μάξιμος, θα κομίσει τα Ιερά Λείψανα του Νεομάρτυρα Αγίου Γεωργίου εξ Ιωαννίνων, στο Παρεκκλήσιο του στον αυλόγυρο του Ιερού Ναού Προφήτου Ηλίου, 60486, Φρανκφούρτης, Solmsstrasse 1-3.

Σας προσκαλούμε για Αγιασμό και Ευλογία».



Ετικέτες