Παρέμβαση του Αρχιεπισκόπου Αμερικής για Μαυροβούνιο – Επιστολή στον Πομπέο

Loading...


Επιστολή του προς τον Υπουργό Εξωτερικών των Μάικ Πομπέο σχετικά με το ζήτημα της εκκλησιαστικής περιουσίας και των θρησκευτικών ελευθεριών στο , αναδημοσίευσε η επίσημη σελίδα της Μητρόπολης Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας.

Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής, με την ιδιότητα του Προέδρου των Ορθοδόξων Επισκόπων των Ηνωμένων Πολιτειών, εκφράζει την ανησυχία του για την κατάσταση που επικρατεί το τελευταίο διάστημα στο Μαυροβούνιο και συστήνει προς τον κ. Πομπέο να επιδείξει ενδιαφέρον για το ζήτημα αυτό, καθώς παραβιάζονται τα θρησκευτικά δικαιώματα του Ορθοδόξου ποιμνίου.

Διαβάστε εδώ:  Γιάννα Αγγελοπούλου : Τι είπα με τον φωτισμένο Αρχιεπίσκοπο Αμερικής

«Σας καλώ να προστατεύσετε τους Ορθοδόξους χριστιανούς στο Μαυροβούνιο από οποιαδήποτε μορφή παραβίασης των ανθρωπίνων και θρησκευτικών δικαιωμάτων. Προσεύχομαι για την ειρήνη στο Μαυροβούνιο, έτσι ώστε με ανοιχτό διάλογο να επιλυθεί αυτό το ζήτημα που πλήττει την θρησκευτική ελευθερία», αναφέρει, μεταξύ άλλων.

 • Διαβάστε όλες τις ειδήσεις  και τα εκκλησιαστικά ΝΕΑ από το vimaorthodoxias.gr • Ορθοδοξία : Όλα τα ΝΕΑ για τις μητροπόλεις

  Επικαιρότητα ΕΔΩ 

  Εορτολόγιο : Γιορτή σήμερα - Όλες οι γιορτές

  Όλες οι προσευχές : Προσευχή 

   
 • tilegrafima.gr