Ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος στο Φανάρι

Loading...


Επισκέφτηκε χθες το Οικουμενικό Πατριαρχείο ο υφυπουργός Περιβάλλοντος Μάκης Παπαγεωργίου, ως εκπρόσωπος της Ελληνικής Κυβέρνησης, στις εργασίες του 4ου Συνεδρίου “Atlantic Council Energy & Economic Summit”, το οποίο διεξάγεται στην Κωνσταντινούπολη σήμερα και αύριο.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του Πατριαρχείου αναφορικά με τη συνάντηση του υφυπουργού με τον Οικουμενικό Πατριάρχη, κ.κ.Βαρθολομαίο…
«Το εσπέρας της Τετάρτης, 14ης Νοεμβρίου, η Α.Θ.Παναγιότης, ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, μετά πολλής εγκαρδιότητος και των προσηκουσών τιμών, εδέξατο τον Εξοχ. κ. Ασημάκην Παπαγεωργίου, Υφυπουργόν Περιβάλλοντος, Ενεργείας και Κλιματικής Αλλαγής της Ελλάδος, συνοδευόμενον υπό της συζύγου αυτού Ευγεν. κ. Ελένης και του Εξοχ. Πρέσβεως κ. Νικολάου Ματθιουδάκη, Γενικού Προξένου της Ελλάδος εν τη Πόλει.

Προ της συναντήσεως, ο Εξοχώτατος κ. Υφυπουργός προσεκύνησεν εν τω Π. Πατριαρχικώ Ναώ, ενώ κατά την συνάντησιν διαρκείας ημισείας ώρας παρευρέθη και ο Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτης κ. Βαρθολομαίος, Αρχιγραμματεύς της Αγίας και Ιεράς Συνόδου«.