Με στελέχη της Ι.Μ. Νεαπόλεως συναντήθηκε ο Οικ.Πατριάρχης Βαρθολομαίος (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Loading...


ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ

Τη Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016, με τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα, το επιτελείο των της Ιεράς Μητροπόλεως ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη, πέρασε από το ιερό Κέντρο της Ορθοδοξίας, το σεπτό Φανάρι, για να υποβάλει τα σέβη του και να ζητήσει τις άγιες ευχές του για το υψηλό διακόνημα στην , στην Πρώτη των Πριγκηποννήσων.

Ο Σεβασμιώτατος Προικοννήσου κ. Ιωσήφ κι ο Μέγας Αρχιμανδρίτης π. Βησσαρίων υποδέχθηκαν φιλόξενα τα στελέχη στην Αίθουσα του Θρόνου.

Ο Πατριάρχης του Γένους έδωσε τις ευχές του και συγχρόνως εκφράζει την ευαρέσκειά του προς το Σεβασμιώτατο κ. Βαρνάβα, υπογραμμίζοντας ότι χάρη στην επιμελημένη και συντονισμένη προσπάθεια των στελεχών της Ι.Μητρόπολης στην κατασκήνωση της Παιδόπολης εφαρμόζεται τα τελευταία χρόνια ένα πρόγραμμα εμπλουτισμένο και πρωτότυπο, ενώ ταυτόχρονα προάγεται η ελληνομάθεια των παιδιών.

Παράλληλα, ο Πρώτος της Ορθοδοξίας εξεδήλωσε την επιθυμία του η διακονία και η συνεργασία αυτή στην Κατασκήνωση του Πατριαρχείου να πραγματοποιείται επί έτη πολλά το Καλοκαίρι και τον Ιανουάριο, τονίζοντας ότι «η ομάδα των Στελεχών θεωρείται πλέον μέλος της Οικογένειας του Φαναρίου».

Με πεπληρωμένη την καρδιά από χαρά κι ενθουσιασμό τα στελέχη αναχώρησαν από το Πατριαρχείο και κατευθύνθηκαν στο λιμάνι του Μπόσταντζι, όπου τους περίμενε ο Διευθυντής της Παιδόπολης κ. Σταύρος Ραφαηλίδης. Αργά το βράδυ ύστερα από έναν ολόκληρο χρόνο βρέθηκαν στον όμορφο χώρο της Κατασκήνωσης που σκέπεται από την ευλογία της Ιεράς Μονής Μεταμορφώσεως του Σωτήρος και περιλούζεται από τη θάλασσα του Μαρμαρά.

1307neap.jpg
1307neap1.jpg
1307neap2.jpg
1307neap3.jpg
1307neap4.jpg
1307neap5.jpg
1307neap6.jpg
1307neap7.jpg
1307neap8.jpg
1307neap9.jpg
1307neap10.jpg
1307neap11.jpg
1307neap12.jpg