Στην Κρήτη σήμερα το μεσημέρι ο Οικουμενικός Πατριάρχης

Loading...


Τέλος στα σενάρια περί ενδεχόμενης αναβολής της Πανορθόδοξης Συνόδου,μετά και το τελεσίγραφο της Εκκλησίας της Ρωσίας, δίνει ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, ο οποίος σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα, θα βρίσκεται στην Κρήτη σήμερα στη 1 το μεσημέρι.

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης θα υποδεχθεί τους Προκαθημένους που θα συμμετάσχουν στην Πανορθόδοξη, οι οποίοι αναμένεται να αφιχθούν την Πέμπτη.

Στο Ενετικό Λιμάνι το επίσημο δείπνο του Πατριάρχη Βαρθολομαίου

Αυστηρά θα είναι τα μέτρα ασφαλείας που θα εφαρμοστούν στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων, με αφορμή την επίσκεψη και την παράθεση επίσημου γεύματος του Πατριάρχη Βαρθολομαίου προς τιμήν των ορθόδοξων προκαθήμενων, σύμφωνα με το zarpanews.gr.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, την Τετάρτη 15-6-2016 και την Πέμπτη 16-6-2016, ο ελεγχόμενος χώρος στάθμευσης στην οδό Δευκαλίωνος στο Ενετικό Λιμάνι Χανίων, θα παραμείνει κλειστός λόγω εφαρμογής σχεδίου αυστηρών μέτρων ασφάλειας, όπου, στα πλαίσια της διεξαγωγής της Ιεράς Οικουμενικής Συνόδου ο Α.Θ. Παναγιότατος του Οικουμενικού Πατριαρχείου, κ.κ Βαρθολομαίος, θα παραθέσει επίσημο δείπνο προς τιμήν των ορθοδόξων προκαθημένων στο Ναυτικό Μουσείο Κρήτης παραπλεύρως του κτιρίου του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χανίων.