Επίσκεψη του Αμερικανού Προξένου στην Θεολογική Σχολή της Χάλκης (ΦΩΤΟ)

Loading...


Ο Αμερικανός Πρόξενος στην Πόλη Τσαρλς Χάντερ επισκέφθηκε την Τετάρτη τη Θεολογική Σχολή της Χάλκης, όπου έγινε δεκτός και ξεναγήθηκε από τον Μητροπολίτη Προύσης κ.Ελπιδοφόρο.

Τη Δευτέρα, τελέστηκε Πανηγυρική Θεία Λειτουργία χοροστατούντος του κ.Ελπιδοφόρου.

Η ανακοίνωση που εκδόθηκε αναφέρει:

Την Δευτέρα, 13 Ιουλίου ε. ε., επί τω γεγονότι του εν Κερκύρα θαύματος του εξ εώας τυφλού παρά του εν Αγίοις πατρός ημών Σπυρίδωνος, Επισκόπου Τριμυθούντος του Θαυματουργού, ετελέσθη πανηγυρική Θεία Λειτουργία μετ’ αρτοκλασίας, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Προύσης κυρίου Ελπιδοφόρου, Υπευθύνου της καθ’ ημάς Ι. Σκήτης.

Ο Εξοχ. Γενικός Πρόξενος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής στην Κωνσταντινούπολη κος Charles F. Hunter, επισκέφθηκε, την Τετάρτη 15 Ιουλίου, την Ιερά Θεολογική Σχολή της Χάλκης με την συνοδεία του. Έγινε δεκτός από τον Ηγούμενο, Σεβ. Μητροπολίτη Προύσης κ. Ελπιδοφόρο και τους πατέρες. Ξεναγήθηκε στους χώρους της Θεολογικής Σχολής, το Καθολικό της Μονής καθώς και στην Βιβλιοθήκη, ενώ στο Μεγάλο Συνοδικό, ο Ηγούμενος προσέφερε δώρα συμβολικά, προς ανάμνηση της επισκέψεως του υψηλού επισκέπτου και της συνοδείας του.

Leitourgia.jpg
Leitourgia2.jpg
Leitourgia4.jpg
Leitourgia7.jpg
Leitourgia8.jpg
Leitourgia9.jpg
Leitourgia10.jpg
Leitourgia11.jpg
Leitourgia12.jpg
Leitourgia13.jpg
Leitourgia14.jpg


Ετικέτες