Το κρέας στα κάρβουνα είναι μια από τις καλύτερες γευστικές απολαύσεις. Πριν μερικά χρόνια είχε ανακαλυφθεί ότι τρόφιμα πλούσια σε πρωτεΐνες όπως το κρέας, ψήνονται σε πολύ ψηλές θερμοκρασίες τότε δημιουργούνται χημικές ουσίες οι ετεροκυκλικές αμίνες ύποπτες για την πρόκληση καρκίνων. Δεν έχει βέβαια αποδειχθεί αιτιολογική σχέση.
αντιοξειδωτικές ιδιότητες οι οποίες πιθανώς εξουδετερώνουν τις καρκινογόνες ουσίες που δημιουργούνται όταν τα κρέατα ψήνονται πολύ σε ψηλές θερμοκρασίες.
.jpg)


-280x210.png)
















