Νεωκόρος έδιωξε ζητιάνα από τον Αγιο Διονύσιο τον Αρεοπαγίτη

Loading...


Προ εκπλήξως βρέθηκε ο ΄΄εξομολόγος΄΄ του  »Αγιορείτικου Βήματος»  χθες το απόγευμα στον  Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου στο Κολωνάκι. Μόλις είχε τελειώσει  η ακολουθία του εσπερινού.  Συνεχώς  στον Ναό εισερχότανε  πιστοί για να ανάψουν ένα κερί και να προσευχηθούν.
Ξαφνικά, άκουσα φωνές μέσα στον Ναό,. Γύρισα πίσω μου και αντίκρυσα τον νεωκόρο να διώχνει από τον Ναό μία νέα κοπέλα που ζητιάνευε. Δεν ήταν τσιγγάνα ούτε αλλοδαπή. ΄΄Φύγε από εδώ ……΄΄, είπε στην νεαρή γυναίκα  με σπαστά ελληνικά ο αλλοδαπός νεωκόρος που όπως ενημερώθηκα λίγο αργότερα, κατάγεται από την  ΑΛβανία.
Η κοπέλα ρώτησε πότε και αν δοθεί κάποια βοήθεια από την εκκλησία ενόψει των χριστουγέννων και προκάλεσε την απαράδεκτη αντίδραση  του νεωκόρου.

Αγαπητοί προϊστάμενοι του πάνσεπτου Ιερού Ναού του Αγίου Διονυσίου,προσέχετε  τους ανθρώπους που εργάζονται εκεί διότι αν τέτοια φαινόμενα επαναληφθούν οι ευθύνες θα ανήκουν σε εσάς…
Ο Χριστός είναι αγάπη και σε όσους έχουν ανάγκη πρέπει να δείχνουμε περισσότερη ανοχή . Αλλά εδώ δεν υπάρχει ούτε  ΑΓΑΠΗ ούτε ΠΟΛΙΤΙΣΜΌΣ!Ετικέτες