Με τις «ευλογίες» Ιερώνυμου το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο…

Loading...


Η…πρεμούρα του Ευάγγελου Βενιζέλου προκειμένου να προωθηθεί άμεσα το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο στη Βουλή προκειμένου να φρενάρει τη δράση της Χρυσής Αυγής οδήγησε σύμφωνα με πληροφορίες του «Εξομολόγου» τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ στο να θίξει το θέμα στη χθεσινή συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο. 

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Βενιζέλος έχει ξεκινήσει τον…ανένδοτο κατά της Χρυσής Αυγής ζητώντας μάλιστα να τεθεί αυτή εκτός νόμου. 
Σύμφωνα με πληροφορίες του «Εξομολόγου» λοιπόν ο κ. Ιερώνυμος εξέφρασε τη στήριξή του για το εν λόγω νομοθέτημα μην εκφράζοντας ουδεμία αντίρρηση για όσα αυτό περιλαμβάνει.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως εσχάτως δικρίνεται μια τρόπον τινά συμπόρευση της Εκκλησίας με τη στάση πολιτικών κομμάτων ενάντια στη Χρυσή Αυγή και κατά συνέπεια οι «αφορισμοί» από πλευράς Εκκλησίας προς τη Χρυσή Αυγή «αυξάνονται και πληθύνονται όπως η άμμος της θαλάσσης...» με τελευταία τη σφοδρή κριτική από τον Μητροπολίτη Πειραιώς. 

Οσον αφορά πάντως το…ζουμί του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου στην Εκκλησία γνωρίζουν πως δεν πρόκειται κανείς νοήμων να τους κατηγορήσει για…ρατσισμό μετά την υποστήριξη του ν/σ,  αφού στα συσσίτια που διοργανώνονται από τις Μητροπόλεις συτίζονται και πολλοί αλλοδαποί.