Θέματα πανελληνίων 2017-Το πρόγραμμα

Loading...


Πανελλαδικές 2017: Στην μάχη των πανελλαδικών εξετάσεων ρίχνονται σήμερα και οι μαθητές των ΓΕΛ οι οποίοι εξετάζονται στο μάθημα της Νέας Ελληνικής Γλώσσας όπως έκαναν χθες, Τρίτης 6 Ιουνίου, οι μαθητές των Επαγγελματικών Λυκείων.

Υπενθυμίζουμε ότι οι υποψήφιοι των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μία από τις 70.726 θέσεις στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ οι εξετάσεις ξεκίνησαν στις 6 Ιουνίου και θα διαρκέσουν έως τις 21 Ιουνίου, ενώ αντίστοιχα για τους υποψηφίους των ΓΕΛ οι εξετάσεις ξεκινούν σήμερα, 7 Ιουνίου και θα διαρκέσουν έως τις 19 Ιουνίου.

Οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων θα διεξαχθούν μεταξύ 22 και 30 Ιουνίου, ενώ οι πρακτικές δοκιμασίες, μεταξύ 20 και 30 Ιουνίου.

Το πρόγραμμα των εξετάσεων

Το πρόγραμμα των εξετάσεων για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ

Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30 π.μ., κοινή για τους υποψηφίους ημερήσιων και εσπερινών Λυκείων. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08.00 π.μ.Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις (3) ώρες, εκτός από το μάθημα ειδικότητας «Αρχιτεκτονικό Σχέδιο», για το οποίο η διάρκεια εξέτασης είναι τέσσερις (4) ώρες.

Διαβάστε εδώ:  Μήνυμα συμπαράστασης του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου στους υποψηφίους των Πανελληνίων

Το πρόγραμμα των εξετάσεων για τους υποψηφίους των ΓΕΛ

Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30 π.μ. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08.00 π.μ. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις (3) ώρες.

Το πρόγραμμα των ειδικών μαθημάτων

Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης: μέχρι τις 08.00 π.μ. για τα μαθήματα με ώρα εξέτασης 08.30 π.μ., μέχρι τις 14.30 μ.μ. για το μάθημα με ώρα εξέτασης 15.00 μ.μ.

Η διάρκεια εξέτασης για τα μαθήματα:

των ξένων γλωσσών και της Αρμονίας είναι τρεις (3) ώρες,

των Σχεδίων ( Ελεύθερο και Γραμμικό) είναι έξι (6) ώρες,

του ειδικού μαθήματος «ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ» είναι περίπου είκοσι (20) λεπτά.