Στο Ναύπλιο η Υπουργός Πολιτισμού για την αποκατάσταση του Αγίου Γεωργίου (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Loading...


H επισκέφτηκε το στα πλαίσια προγραμματισμένου ραντεβού που έκλεισε ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδος Αναστάσιος Χειβιδόπουλος με θέμα την στατικότητα του Μητροπολιτικού ναού του Αγίου Γεωργίου και του Ενετικού κτηρίου στο Ναύπλιο.

Η υπουργός επισκέφθηκε και ενημερώθηκε από τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Τάσσο Χειβιδόπουλο, τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο και τον εφημέριο του Ναού π. Ελευθέριο Μίχο για την κατάσταση του ναού αλλά και για το ενετικό κτήριο.

Η υπουργός ενημερώθηκε και συζήτησε με θεσμικούς φορείς και εκπροσώπους πολιτιστικών συλλόγων του Νομού για θέματα που άπτονται της αρμοδιότητάς της. Συγκεκριμένα, οι συναντήσεις της Υπουργού περιλάμβαναν τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας, Τάσο Χειβιδόπουλο, την Προϊσταμένη της Τοπικής Εφορείας Αρχαιοτήτων, Άλκηστη Παπαδημητρίου, καθώς και εκπροσώπους του Πελοποννησιακού Λαογραφικού Ιδρύματος και της Πύλης Πολιτισμού Ναυπλίου.

Διαβάστε εδώ:  Χριστ. μήνυμα Αργολίδος Νεκτάριου: Στη δική μας ζωή να λάμψει το αληθινό έκπαγλο φως του αστέρος της Βηθλεέμ

Ακολούθησε σύσκεψη της Υπουργού Πολιτισμού Λυδίας Κονιόρδου στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Αργολίδος με τους βουλευτές του νομού και τον .