Συλλυπητήρια της ΔΣΟ σε Τουρκία και Ιράκ

Loading...


Με αφορμή τις τελευταίες τρομοκρατικές επιθέσεις σε και η η Διακοινοβουλευτική Συνέλευση Ορθοδοξίας () απέστειλε συλλυπητήριες επιστολές στις δύο χώρες.

Σε ανακοίνωση της ΔΣΟ αναφέρεται:

Η Διακοινοβουλευτική Συνέλευση Ορθοδοξίας (Δ.Σ.Ο.) απέστειλε συλλυπητήρια επιστολή προς τον Πρόεδρο της Μεγάλης Εθνοσυνέλευσης της Τουρκίας κ. Ismail Kahraman και τον Πρόεδρο του Συμβουλίου των Αντιπροσώπων του Ιράκ Δρα. Saleem al-Jubouri την οποία υπογράφουν ο Γενικός Γραμματέας της Δ.Σ.Ο, Μέλος της Βουλής των Ελλήνων κ. Ανδρέας Μιχαηλίδης και ο Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης της Δ.Σ.Ο., Μέλος του Συμβουλίου της Ομοσπονδίας της Ομοσπονδιακής Συνέλευσης της Ρωσίας κ. Sergei Popov για τις τρομοκρατικές επιθέσεις που δέχθηκαν οι χώρες τους.

Διαβάστε εδώ:  Απίστευτη ομολογία Τούρκων : «Γιατί τόση ευαισθησία για τις χριστιανικές παραδόσεις στην Τουρκία»

Στην συλλυπητήρια επιστολή, μεταξύ των άλλων αναφέρεται: «…Για ακόμη μια φορά τις ημέρες αυτές, έγινε προσπάθεια υπονόμευσης της ειρηνικής συνύπαρξης λαών και ανθρώπων με διαφορετική πολιτισμική αναφορά, και μάλιστα, η τρομοκρατική αυτή ενέργεια έγινε από φονταμενταλιστές δολοφόνους στο όνομα της θρησκευτικής πίστης. Η Δ.Σ.Ο. συλλυπείται τις οικογένειες των θυμάτων. Η τιμωρία των δολοφόνων γίνεται απαίτηση κάθε πολίτη της γης όπως επίσης και η εξάλειψη κάθε τρομοκρατίας, πρακτικής ως μέσο επικράτησης σκοτεινών ιδεολογημάτων».